ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μάχη στα social media! Αν τα likes ήταν ψήφοι ποιος θα ήταν πρόεδρος (pics)

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των επιτελείων

Αντρέας Γιωργαλλάς

Στην εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας δίνουν την δική τους μάχη για να κερδίσουν τα likes των χρηστών του facebook.

Το facebook αποτελεί ίσως το πιο δυνατό χαρτί των εκλογικών επιτελείων αφού είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο παρέχοντας μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία. Η ανάρτηση πολυμέσων καθώς και κείμενων δίνει την δυνατότητα στις ομάδες επικοινωνίας που χειρίζονται τις σελίδες των υποψηφίων προέδρων να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους χρηστές με τους δεύτερους να προσφέρουν την ανάλογη ανατροφοδότηση με το like, το share ή το σχόλιο τους. 

Με μια γρήγορη ματιά σήμερα στις σελίδες 4 υποψηφίων είδαμε ποιος προηγείται και ποιος θα ήταν πρόεδρος αν τα likes ήταν ψήφοι.

Την κούρσα των likes οδηγεί ο Νίκαρος ο οποίος έχει την παρούσα φάση 37.864 άτομα που έχουν κάνει like στην σελίδα του.

Δεύτερη σελίδα σε αριθμό likes είναι αυτή του Σταύρου Μαλά που συγκεντρώνει 17.940 άτομα.

Με οριακή διαφορά από τον δεύτερο Σταύρο Μαλά ακολουθεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος που έχει στην σελίδα του 16.713 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκιπική υποψηφιότητα έχει ακόμα μια επίσημη σελίδα με την ονομασία «Εκλογικό Επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου» με 6.223 likes.

Τέταρτος στην συγκεκριμένη λίστα έρχεται ο Γιώργος Λιλλήκας με 9.827 άτομα

*Να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί που έχουμε προαναφέρει αλλάζουν από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο αφού οι ομάδες επικοινωνίας δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς για έχουν όσο το δυνατό περισσότερα likes. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση