ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι επίσημο! Αυτό είναι το ρωσικό κόμμα στην Κύπρο

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και ποιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος

Με τον επιχειρηματία Αλεξέι Βολομποέφ και μια ομάδα που αριθμεί πέραν των χιλίων μελών ξεκινά επίσημα την πολιτική του πορεία το κόμμα «Εγώ ο πολίτης» ή αλλιώς ρωσικό κόμμα, το οποίο πήρε και επίσημα την άδεια. Αναμένεται δε από την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις και επαφές και με τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών ωστόσο το κόμμα ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανένα από αυτούς. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος ίδρυσης του κόμματος δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του, Δημήτρης Μιχαλακάκος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

Το προφίλ

Ο πρόεδρος του κόμματος είναι ο Αλεξέι Βολοκόεφ, Ρωσοκύπριος επιχειρηματίας. Το κόμμα αριθμεί αυτή την στιγμή πάνω από χίλια μέλη και αυτό ήταν η πρώτη εγγραφή αναφέρει ο κ. Μιχαλακάκος.

Αναμένεται το επόμενο διάστημα να αρχίσει η δραστηριοποίηση του κόμματος για να ανοίξει γραφεία στις μεγάλες πόλεις, ενώ σύντομα θα υπάρξει επίσημο site του κόμματος. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του κόμματος θα πρέπει να αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδα.

Η πρώτη δοκιμασία του κόμματος αναμένεται να είναι στις ευρωεκλογές και όχι στις προεδρικές καθώς δεν προλαμβάινει το κόμμα να κινηθεί.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X