ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ - Ευρωεκλογές: Ποιοι «κλείδωσαν», ποιοι αρνήθηκαν και ποιοι συζητούν

Η ονοματολογία για κατάρτιση ψηφοδελτίου

Στον χορό της ονοματολογίας και της κατάρτισης ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές μπήκε το τελευταίο διάστημα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός. 

Οι σίγουροι

Δεδομένη θεωρείται πάντως η υποψηφιότητα του νυν ευρωβουλευτή και αναπληρωτή προέδρου του κόμματος Λευτέρη Χριστοφόρου όπως επίσης και της βουλευτού Λεμεσού Ελένης Σταύρου. Πολύ πιθανή είναι και η υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη, του οποίου η υποψηφιότητά του θα εξαρτηθεί –όπως λέει στο περιβάλλον του- από τις εξελίξεις στο κυπριακό.

Ο κ. Τορναρίτης υποστηρίζει πως η υποψηφιότητά του θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στο κυπριακό

Δεν θέλει η Στέλλα

Η Στέλλα Κυριακίδου έχει διαμηνύσει πως δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, καθώς ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την Κομισιόν, θέση που φαίνεται πως έχει κλειδώσει. Η ίδια θεωρεί αντιδεοντολογικό και εν πολλοίς ανέντιμο να ζητήσει ψήφο για μία θέση στην οποία δεν έχει σκοπό να παραμείνει. Το πώς θα κινηθεί ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι ένα ζήτημα ανοικτό. Η Πινδάρου θα ήθελε να κατέλθει ως υποψήφιος καθώς όπως λένε θα ενισχύσει σημαντικά και το προφίλ αλλά και τα ποσοστά του κόμματος ωστόσο ο ίδιος κρατά επί του παρόντος κλειστά τα χαρτιά του.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy / Της Μαρίνας Οικονομίδου 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X