ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίπλαρος: «Δαπανούσαμε επί εποχής ΑΚΕΛ ένα δισεκατομμύριο ευρώ, χωρίς να έχουμε χρήματα»

Τι ανάφερε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ

Η διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη, δημιουργώντας συνεχώς μεγαλύτερα περιθώρια, διορθώνει συνέπειες της μεγάλης κρίσης και με τις πολιτικές της αποκαθιστά ομάδες του πληθυσμού για τις οποίες υπάρχει κοινωνική ευαισθησία, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος κατά την ομιλία του κατά τους προϋπολογισμούς του 2017 ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο κ. Δίπλαρος είπε ότι «θα ήταν παράλογο αν κάποιος αντικειμενικός κριτής δεν αναγνώριζε την ανάπτυξη της οικονομίας μας μετά από μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που άφησε πίσω της χιλιάδες ανέργους, πολλά προβλήματα και πληγές."

«Η αλήθεια είναι ότι οι ανθυποψήφιοι του Νίκου Αναστασιάδη και δη ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος δεν έχει πολιτική να προτείνει. Αρκείται να δίνει αόριστες υποσχέσεις και να τάζει περισσότερα. Όπως και για το Κυπριακό που υπόσχεται ότι θα φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα χωρίς διαπραγμάτευση. Στο ίδιο μοτίβο και ρητορική και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς», ανέφερε.

«Πολιτικές οι οποίες μας οδήγησαν στην παραλίγο χρεωκοπία της πατρίδας μας. Δαπανούσαμε επί εποχής ΑΚΕΛ ένα δισεκατομμύριο ευρώ, χίλια εκατομμύρια ευρώ δηλαδή κάθε χρόνο χωρίς να έχουμε χρήματα αλλά δυστυχώς από δανεικά. Πέντε δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης τους και σήμερα ζητάνε και τα ρέστα. Μα αλήθεια από πού, από τα τότε άδεια ταμεία του 2013;», διερωτήθηκε.

Ανέφερε επίσης ότι «η επιμονή επίσης του Νικόλα Παπαδόπουλου να τραβά την προσοχή σε προτάσεις-υποσχέσεις που για δεύτερη φορά, όπως και πέρσι στις βουλευτικές, θυμάται να κάνει παραμονή εκλογών εκθέτει μόνο τον ίδιο».

«Το ερώτημα που πρέπει ο ίδιος να απαντήσει αφού ήταν επί χρόνια πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών είναι: γιατί αντί να βάλει κάποια νομοθετική ή άλλη πρόταση το 2014, 2015 ή 2016, προτίμησε να τις βάζει σε γιγαντοαφίσες στους δρόμους τον Απρίλιο 2016, παραμονές των βουλευτικών εκλογών; Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και τώρα, φέρνοντας τις προτάσεις-γιγαντοαφίσα από το 2016 στο 2018», κατέληξε ο κ. Δίπλαρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X