ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσκόπηση: Ο ηγέτης, ο οραματιστής, ο εκσυγχρονιστής και ο αξιόπιστος (vid)

Ποιος είναι ο πιο πειστικός σύμφωνα με την δημοσκόπηση της «Καθημερινής»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης που δημοσιευτήκαν στην «Καθημερινή της Κυριακής». Σκληρή μάχη φαίνεται να εξελίσσεται για την δεύτερη θέση αφού ο Νικόλας Παπαδόπουλος παραμένει δεύτερος με ποσοστό 22,8% παρά τις όποιες επιθέσεις δέχεται εκ των έσω, με τον Σταύρο Μαλά να ανεβαίνει σημαντικά φτάνοντας 18,6% παρουσιάζοντας άνοδο 3.1% σε διάστημα ενός μηνός.

Σαρωτικός ο Νίκαρος στα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας αφού κανένας από τους αντιπάλους δεν μπόρεσε να τον φτάσει ή και να τον προσπεράσει. Ακόμα και το περίφημο «Δεσμεύομαι» δεν δείχνει αρκετό για τον κρατήσει πίσω από τους άλλους υποψήφιους.

Ο «Ηγέτης»
Στα «κόκκινα» το ποσοστό του Προέδρου της Δημοκρατίας στο χαρακτηρισμό «ηγέτης» αφού συγκεντρώνει 36 % με χαοτική μάλιστα διαφορά από τους άλλους δύο, αφού ο Νικόλας Παπαδόπουλος συγκεντρώνει 15% και ο Σταύρος Μαλάς 9% . Ακολουθούν ο Γιώργος Λιλλήκας με 4% και Χρίστος Χρίστου με 2%.

Τι και αν… «Δεσμεύτηκε»
Η αξιοπιστία θα μπορούσε να ήταν η αχίλλειος πτέρνα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Προέδρου αφού η «δέσμευση» και η αποδέσμευση έγιναν σε χρόνο ρεκόρ. Κι όμως και σε αυτό το κομμάτι ο κ. Αναστασιάδης προπορεύεται με 22% έναντι 20% του κ. Παπαδόπουλου. Ακολουθεί ο κ. Μαλάς με 15% ο κ. Λιλλήκας με 4% και κ. Χρίστου 2%.

Και οραματιστής και εκσυγχρονιστής
Στο χαρακτηρισμό οραματιστής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπορεύεται με ποσοστό 22%, λίγο πιο πίσω είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος με 19%. Στο 14% ο Σταύρος Μαλάς, στο 7% ο Γιώργος Λιλλήκας και στο 2% ο Χρίστος Χρίστου. Στο κομμάτι του εκσυγχρονισμού ο Νίκαρος είναι και πάλι πρώτος με ποσοστό 26%.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X