ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμος Λευκωσίας: Κινείται νομικά κατά Νικόλα για γιγαντοαφίσα στο κτίριο Γαβριηλίδη (Pics)

Αγνόησε την προειδοποιητική επιστολή του Δήμου

Γιάννος Λύτρας

Μια γιγαντοαφίσα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του Νικόλα Παπαδόπουλου, τοποθετήθηκε στο κτίριο «Γαβριηλίδη» στην Λευκωσία, γεγονός που οδήγησε σε περιπέτειες τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την εταιρεία που τοποθέτησε την πινακίδα, αλλά και τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 24news, ο Δήμος Λευκωσίας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του ιδίου του Νικόλα Παπαδόπουλου, του ιδιοκτήτη του κτιρίου, αλλά και της εταιρείας που τοποθέτησε την πινακίδα.

Σύμφωνα με ασφαλή πηγή, η πινακίδα περιήλθε εις γνώση του Δήμου Λευκωσίας, περίπου τρεις ημέρες προηγουμένως. Ο Δήμος, βάσει νόμου, απέστειλε προσωπική επιστολή στον διαφημιζόμενο ότι η πινακίδα δεν είναι αδειοδοτημένη, χωρίς να υπάρξει συμμόρφωση εκ μέρους του. Ως εκ τούτου, ο Δήμος έλαβε νομικά μέτρα κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου και του ιδιοκτήτη του κτιρίου, με την Νομική Διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για να λάβει άδεια, οποιοσδήποτε θέλει να διαφημιστεί, οφείλει να ακολουθήσει μερικές διαδικασίες, καθώς υπάρχουν προδιαγραφές που αφορούν τον τύπο της πινακίδας, τον χώρο που θα τοποθετηθεί, αλλά και το μέγεθός της. Οι εν λόγω διαδικασίες, δεν ακολουθήθηκαν από τον κ. Παπαδόπουλο, πρόσθεσε η πηγή.

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες ακολουθούνται, σε κάθε περίπτωση, ανεξαιρέτως, όταν τοποθετείται πινακίδα μή αδειοδοτημένη από τον Δήμο Λευκωσίας, επεσήμανε, τέλος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X