ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Καρογιάν πήρε το «όπλο» του

ΔΗΚΟ εδώ... ΔΗΚΟ εκεί...

Μπορεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις Προεδρικές εκλογές του 2018 αλλά κάποια μέλη του κόμματος με πρώτο τον τέως πρόεδρο του Μάριο Καρογιάν δείχνουν έντονα προβληματισμένα για την πορεία που ακολουθεί το ΔΗΚΟ.


Την Τετάρτη (27/09) διοργανώθηκε πολιτική συγκέντρωση στον Πολύχωρο Ροές ο οποίος ανήκει στην Πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ Αντιγόνης Παπαδοπούλου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Μάριος Καρογιάν, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Χρίστος Πατσαλίδης, ο βουλευτής Λεμεσού Άγγελος Βότσης ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Μιχάλης Γιακουμή, ο δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς Μαρίνος Κλεάνθους και άλλα στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.


Στην πεντάωρη συγκέντρωση ειπώθηκαν πολλά αλλά αυτό που μονοπώλησε την συζήτηση ήταν η επόμενη μέρα του κόμματος αφού όπως ανάφερε ο πρώην πρόεδρος Μάριος Καρογιάν οι νέες συνεργασίες με ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη δεν συμβαδίζουν με τις αρχές του ΔΗΚΟ. Ειδική αναφορά έγινε και στην σκληρή στάση του κόμματος στο Κυπριακό αλλά και στο γεγονός ότι μεταξύ των τριών συνεργαζόμενων κομμάτων υπάρχει διαφορά και σε θέματα οικονομίας. Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου από την πλευρά της εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι το τρίπτυχο του ΔΗΚΟ Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη, πλέον καταπατάται.


Οι εξελίξεις στο ΔΗΚΟ παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού ενδεχομένως να καθορίσουν πολλά όσον αφορά την υποψηφιότητα Νικόλα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X