ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η επόμενη μέρα - ΔΗΚΟ σε κρίση με φόντο τους αντιφρονούντες

Ποιος είναι ο λόγος των τόσο «βεβιασμένων και συνοπτικών» διαδικασιών;

 Δύσκολη περίοδος για το ΔΗΚΟ που μετά την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών άρχισαν οι τριγμοί.

Διαφωνίες επικρατούν μεταξύ των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΗΚΟ για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε γύρω από την παραπομπή των αντιφρονούντων. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την, Καθημερινή, το μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΗΚΟ Στέλιος Ιερωνυμίδης, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου Πανίκο Λεωνίδου διερωτούμενος για το βεβιασμένο και το συνοπτικό της όλης διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή αποστάληκε μέσω δικαστικού επιδότη επιστολή από τον Πανίκο Λεωνίδου προς τα 22 μέλη που κατηγορούνται για αντικομματική συμπεριφορά και υπονόμευση της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου κατά τον προεκλογικό να παρευρεθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος τη Δευτέρα στις 19.30.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε το μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου Στέλιος Ιερωνυμίδης προς τον κ. Λεωνίδου επισημαίνεται πως έχει ήδη πληροφορήσει την ηγεσία ότι θα απουσιάζει στο εξωτερικό μέχρι και τις 9 Φεβρουρίου. Υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να συμμετέχει στην εν λόγω συνεδρία, διερωτάται ποιος είναι ο λόγος των τόσο «βεβιασμένων και συνοπτικών» διαδικασιών.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή τόσο το συμβούλιο όσο και το κάθε κομματικό μέλος θα πρέπει να γνωρίζουν λεπτομερώς τα γεγονότα και τις καταγγελίες που καταλογίζονται και όχι να καταγράφονται γενικότητες, όπως στην επιστολή που κατατέθηκε. Όπως σημειώνεται από τον κ. Ιερωνυμίδη, αυτό απαιτεί η φυσική δικαιοσύνη.

«Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι διαφαίνεται μία αδικαιολόγητη ταχύτητα που όχι μόνο αποστερεί το δικαίωμα συμμετοχής και παρουσίας μου ως μέλους του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου αλλά πολύ περισσότερο καθιστά τη διαδικασία προβληματική ή/και άκυρη» αναφέρεται τέλος στην επιστολή του κ. Ιερωνυμίδη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X