ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διέγραψε άλλους 8 το Πειθαρχικό του ΔΗΚΟ

Άκυρη η απόφαση, επεσήμανε ο Δικηγόρος Ιωάννου

Άλλα οκτώ στελέχη διαγράφηκαν από το ΔΗΚΟ, κατόπιν απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που συνεδρίασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τα στελέχη του κόμματος, χαρακτήρισε την απόφαση άκυρη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην «Καθημερινή», το Πειθαρχικό αποφάσισε την διαγραφή των Άκη Λάμνησου, Μιχάλη Μιχαήλ, Νεκταρίας Χαραλάμπους, Κυριάκου Αντωνιάδη, Αντώνη Σιαμαήλα, Αιμιλίας Ποΐζη και Σώτου Σιάλαρου. Την ίδια ώρα, εκκρεμεί απόφαση για το μέλος, Σπύρο Παναγή, η τύχη του οποίου θα συζητηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση.

Επίσης, οι πιο κάτω αρνήθηκαν να απαντήσουν στις καταγγελίες ως εκ τούτου διαγράφονται αυτόματα από το Δημοκρατικό Κόμμα:

Νεκταρία Χαραλάμπους - αποβάλλεται από το Δημοκρατικό Κόμμα,
Κώστας Κάσινος - αποβάλλεται από το Δημοκρατικό Κόμμα.
Μαρίνος Κάσινος - αποβάλλεται από το Δημοκρατικό Κόμμα.
Ευαγγελία Παρασκευά - αποβάλλεται από το Δημοκρατικό Κόμμα.

Για τον Χρίστο Χρίστου αναφέρεται πως δεν στοιχειοθετήθηκε καμία καταγγελία εναντίον του, ως εκ τούτου παραμένει στις τάξεις του Δημοκρατικού Κόμματος και διατηρεί τα κομματικά του αξιώματα.

Αντίδραση από τον Δικηγόρο

Ο συνήγορος των αποπεμφθέντων στελεχών, Γιάννης Ιωάννου, χαρακτήρισε την απόφαση άκυρη, καθώς προηγήθηκε η παραίτηση του μέλους του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Ανδρέα Μερακλή, αλλά και στην απόφαση του, επίσης μέλους, Στέλιου Ιερωνυμίδη, να απέχει από την διαδικασία.

Ο κ. Ιωάννου είπε ότι η κατάσταση είναι για ακόμα μια φορά, παρωδία, καθώς τον κ. Μερακλή αναπληρώνει το έμμισθο στέλεχος του κόμματος, Μενέλαος Κωμοδίκης. Επίσης, επεσήμανε ο κ. Ιωάννου, δεν αναγνωρίστηκε η παρουσία του δικηγόρου εκ μέρους των αποπεμφθέντων και απαιτήθηκε η παρουσία των ιδίων.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X