ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Διαρκής παραφωνία» η προεκλογική εκστρατεία

«Επιμονή σε εικονικές κινήσεις εντυπωσιασμού»

Την έντονη ανησυχία του για το ότι η προεκλογική εκστρατεία την οποία έχουν σχεδιάσει τα επιτελεία των υποψηφίων και την οποία ακολουθούν οι διεκδικητές του ανώτατου αξιώματος στην Κυπριακή Δημοκρατία "αποτελεί μια διαρκή παραφωνία σε σχέση με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κοινωνίας", εκφράζει, σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του ΟΠΕΚ

«Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου είχε διαφανεί η επιμονή των υποψηφίων και των επιτελείων τους σε εικονικές κινήσεις εντυπωσιασμού. Το γεγονός, όμως, ότι δύο μόλις μήνες πριν από τις εκλογές δεν έχει κατατεθεί καμιά ουσιαστική και εμπεριστατωμένη πρόταση για κανένα από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, αποτελεί πρωτοφανές γεγονός. Όχι μόνο με μέτρο τα δεδομένα ανεπτυγμένων χωρών, αλλά ακόμη και με μέτρο την ίδια την ιστορία των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο», προσθέτει.

Το ΔΣ του ΟΠΕΚ θεωρεί, τέλος, ότι η ελληνοκυπριακή κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε μία ιστορική οπισθοδρόμηση όσον αφορά τον τρόπο που το πολιτικό-κομματικό σύστημα τη χειρίζεται, γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X