ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαγραφέντες ΔΗΚΟ: Ψάχνουν τον δικό τους leader

Ο Κάρογιαν φαίνεται πως δεν θέλει τον ρόλο του ηγέτη

Πιέζουν οι διαγραφέντες του ΔΗΚΟ, τον Μάριο Κάρογιαν, για να εξαγγείλει την νέα πολιτική κίνηση, που θα παρέχει πολιτική στέγη σε όλα τα πρώην στελέχη και μέλη του κόμματος. Ωστόσο, ο ίδιος, μέχρι στιγμής, αναβάλλει την εξαγγελία, αφ' ενός, εξαιτίας μιας φαρυγγίτιδας που τον ταλαιπώρησε και, εφ' ετέρου, εξ' αιτίας άλλων παραγόντων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην «Καθημερινή», ο ίδιος ο κ. Κάρογιαν, δεν επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της νέας πολιτικής κίνησης, γι' αυτό τώρα οι διαγραφέντες βρίσκονται στην αναζήτηση του νέου τους ηγέτη. Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, φέρεται να επιθυμεί όπως της νέας κίνησης ηγηθεί ένα νέο και άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο.

Ένας από τους λόγους που ο κ. Κάρογιαν ανέβαλλε μέχρι σήμερα την εξαγγελία, όπως αναφέρεται, ήταν το γεγονός ότι ανέμενε την επιστροφή του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου από το εξωτερικό, ώστε να τον προκαλέσει σε πολιτικό συνέδριο και να θέσει ζήτημα καλπονοθείας στις εσωκομματικές εκλογές του 2014. Σε περίπτωση που ο κ. Παπαδόπουλος αρνείτο, θα άνοιγε ο δρόμος για ένα νέο κίνημα αντιφρονούντων.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X