ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαδικτυακό «αντίο» και από Φωκαΐδη (Pic)

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την τιμή»

Την αποχώρησή του από το Κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε και ο τέως Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, εκφράζοντας τις ευχαριστείες του προς πάσα κατεύθυνση.

Ο κ. Φωκαΐδης εξέφρασε, παράλληλα, και την υπερηφάνεια του για το έργο που έχει επιτελεστεί τα τελευταία τέσσερα σχεδόν χρόνια, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για το έργο που έχει επιτελεσθεί στο Υπουργείο Άμυνας και στην Ε.Φ. τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την τιμή να μου αναθέσει τη νευραλγική αυτή θέση και την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε. Ευχαριστώ θερμά και όλους τους συνεργάτες στο Υπουργείο και στο ΓΕΕΦ, όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Ε.Φ. και εύχομαι καλή επιτυχία για συνέχιση στην ίδια πορεία μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού.»

Σήμερα θα υπάρξουν νέα για το θέμα της σύνθεσης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Κατά τις επίσημες ανακοινώσεις, αναμένεται ότι θα έχουμε το όνομα του αντικαταστάτη του κ. Φωκαΐδη στο Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το υπουργείο Άμυνας πάει στον ποινικολόγο Σάββα Αγγελίδη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X