ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέχεται χτυπήματα κάτω από την μέση ο Χάρης;

Ακόμα ένας Υπουργός στο πλευρό του Χάρη Γεωργιάδη

Μετά το tweet του Γιώργου Παμπορίδη με τα «παπαγαλάκια» και την αποδόμηση του Χάρη Γεωργιάδη ένας άλλος που συνεργάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο μαζί του έρχεται μέσω twitter να δηλώσει την στήριξη του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πετρίδη που κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από την μέση που είναι άδικα ενώ δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στο έργο του Χάρη Γεωργιάδη από την θέση του Υπουργού Οικονομικών.


Στο tweet του ο κύριος Πετρίδης έγραψε:


Στον @Georgiades_H η χώρα οφείλει πολλά για όσους ζήσαμε από την πρώτη μέρα τα γεγονότα και την πορεία υπό πολύ αντίξοες συνθήκες. Τίποτα δεν ήταν και δεν είναι δεδομένο στην οικονομία. Τα κτυπήματα κάτω από τη μέση φυσικά είναι μέρος της πολιτικής όσο άδικα και αν είναι.


Η επόμενη μέρα των εκλογών έχει φέρει εξελίξεις με τον κύριο Γεωργιάδη να θεωρεί ότι ο κύκλος του στο Υπουργείο Οικονομικών έκλεισε. Αυτήν την άποψη δεν φαίνεται ενστερνίζεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού πιστεύει ο Χάρης Γεωργιάδης είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να μπορέσει να διαχειριστεί τα «καυτά» θέματα των τραπεζών και γενικότερα της οικονομίας.


Οι ανακατατάξεις στο Υπουργικό θα «τρέξουν» άμεσα με το σκηνικό να είναι ακόμα ρευστό για το ποιοι θα αναλάβουν Υπουργεία «κλειδιά».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X