ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άννα Βίσση για Ευρωβουλευτής: «Αγκαλιάζουν» ή όχι οι πολίτες την υποψηφιότητά της;

Μια πρώτη κουβέντα έχει ήδη γίνει

Στον χορό της ονοματολογίας και της κατάρτισης ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές μπήκε το τελευταίο διάστημα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το κυβερνών κόμμα αναμένεται να μπει τελευταίο στην εκλογική μάχη ανακοινώνοντας τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη και τις έρευνες και τη σφυγμομέτρηση γύρω από το τι και ποιους θέλουν οι πολίτες. Ανάμεσα στα ονόματα μπαίνει και αυτό της γνωστής τραγουδίστριας Άννας Βίσση.

Όπως ανέφερε και στο παρελθόν η «Καθημερινή» το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας μπήκε στην πρώτη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Δημοκρατικού Συναγερμού μαζί με του Λουκά Φουρλά. Ο κ. Φουρλάς πάντως έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται να κατέλθει ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Είχε άλλωστε δεχτεί κρούση και από το Δημοκρατικό Κόμμα. Το όνομα της Άννας Βίσση ωστόσο επανήλθε σε πρόσφατη έρευνα με στόχο να διαφανεί κατά πόσο μία τέτοια υποψηφιότητα αγκαλιάζεται ή όχι από τους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είχε επαφή με τη γνωστή τραγουδίστρια για το εν λόγω ζήτημα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επισήμως. Το αν το όνομά της θα μείνει μέχρι τέλους είναι βεβαίως ένα ζήτημα ανοικτό που θα ξεκαθαρίσει εν ευθέτω χρόνω. Όπως λέγεται στόχος είναι ο αριστίνδην υποψήφιος να ανακοινωθεί 30 μέρες πριν από τις εκλογές.

Πηγή: kathimerini.com.cy / Της Μαρίνας Οικονομίδου 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X