ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκαν μαχαίρια λίγο πριν τις εκλογές! Βολές Νίκαρου κατά Πρίγκιπα (ηχητικό)

Ο Συνεργατισμός στο επίκεντρο της νέας διαμάχης

Σε ψεσινή (25/01) συνέντευξη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άνοιξε «πυρ» κατά συγκεκριμένου επιτελείου χωρίς όμως να το κατονομάσει. Το θέμα περιστράφηκε γύρω από τον Συνεργατισμό με τον ΠτΔ να δηλώνει , «με λυπεί πραγματικά διότι δυστυχώς το συγκεκριμένο επιτελείο, μάλιστα συγκεκριμένος σύμβουλος του υποψηφίου, έχει αποστείλει και επιστολές προς τα ταμεία δύο ημικρατικών οργανισμών καλώντας τους να μετακινήσουν τις καταθέσεις των ταμείων των υπαλλήλων». Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε με νόημα, «εάν δεν έχεις δισταγμό να προστατεύσεις τα καλώς νοούμενα του κράτους πώς θα τα υπηρετήσεις την επομένη αφού ο στόχος είναι απλά να καταλάβεις την καρέκλα ανεξάρτητα αν μπορείς να υλοποιήσεις όσα υπόσχεσαι».


Σήμερα (26/01) με νέες ραδιοφωνικές δηλώσεις ο κύριος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε ότι το επιτελείο που σκιαγράφησε χθες ήταν αυτό του Νικόλα Παπαδόπουλου λέγοντας, ««προ μερικών ημερών, η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, ως η αρμόδια για τη νομισματική σταθερότητα, εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι η κεφαλαιακή επάρκεια όλων των συστημικών τραπεζών είναι τόσο επαρκής, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται καμία ανησυχία». Στην συνέχεια προκάλεσε τον Νικόλα Παπαδόπουλο να δει την επιστολή που έστειλε προ ημερών σύμβουλος του, που είναι σύμβουλος ταμείων της ΑΗΚ και της ΑΤΗΚ και τότε θα κατανοήσει πόσο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί αδικαιολόγητα.

Οι αναφορές του Προέδρου σκιαγραφούσαν τον Στέλιο Πλατή ο οποίος απάντησε άμεσα στις αναφορές του κυρίου Αναστασιάδη.


Αναλυτικά η επιστολή:


1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ διετέλεσα σύμβουλος σε Ταμείο Προνοίας ή σε Ημικρατικό Οργανισμό.
2. ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέστειλα την όποια επιστολή σχετικά με τον Συνεργατισμό.
3. ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωσα την όποια συμβουλή στο όποιο Ταμείο Προνοίας ή σε Ημικρατικό Οργανισμό σε σχέση με τον Συνεργατισμό.
Και αυτό αφορά τόσο εμένα όσο και την ΟΠΟΙΑ εταιρεία στην οποία είμαι μέλος ή/και στην οποία συμμετέχω.
4. Έδωσα εντολές στους δικηγόρους μου όπως κινήσουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της συκοφαντίας λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Από εκεί και πέρα, λυπούμαι πραγματικά για το κατάντημα του κορυφαίου θεσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αντί ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποτελεί εκφραστή ενότητας, σοβαρότητας και πολιτικού πολιτισμού, δείχνει ότι το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα με κάθε κόστος και κάθε τίμημα. Ακόμα και εάν αυτό το τίμημα περιλαμβάνει ψεύδη, συκοφαντίες και επικίνδυνα παιχνίδια με το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X