ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές είναι οι συμφωνίες που θα υπογράψουν Αναστασιάδης - Πούτιν

Οριστικοποιήθηκαν πέντε διμερείς συμφωνίες

Πέντε διμερείς συμφωνίες έχουν οριστικοποιηθεί και θα υπογραφούν μετά τις συνομιλίες που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει στις 24 του Οκτώβρη στη Μόσχα με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι συμφωνίες που έχουν οριστικοποιηθεί είναι οι ακόλουθες:

  • Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την Εμπορική Ναυτιλία, η οποία από κυπριακής πλευράς θα υπογραφεί από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη.
  • - Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη Διεθνή Οδική Μεταφορά, η οποία επίσης θα υπογραφεί από κυπριακής πλευράς από τον κ. Δημητριάδη.
  • - Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις Επικοινωνίες και την Τεχνολογία της Πληροφορίας, που θα υπογραφεί επίσης από τον Υπουργό Μεταφορών.
  • - Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που θα υπογραφεί επίσης από τον κ. Κασουλίδη, και
  • - Κοινή Διακήρυξη μεταξύ της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για Συνεργασία στον Τομέα του Εκσυγχρονισμού των Οικονομιών, η οποία θα υπογραφεί από κυπριακής πλευρά από τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X