ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχιεπισκόπος για Μαλά: Αφού δεν θα εκλεγεί τι να κάμνω σκέψεις αν θα με ρωτήσει ή αν δεν θα με ρωτήσει (vid)

Ξεκάθαρη στήριξη στον Νίκο Αναστασίαδη

Στο Προεδρικό Μέγαρο πήγε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος για να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε δηλώσεις του ο Μακαριότατος είπε ότι, ο ρόλος της εκκλησίας δεν είναι πολιτικός αλλά διαφορετικού χαρακτήρα. Τόνισε επίσης ότι θα καλέσει τον κύριο Νίκο Αναστασιάδη εάν εκλεγεί να μην πάει απευθείας στις διαπραγματεύσεις αλλά να προετοιμαστεί πρώτα και να μελετήσει αφού η προχειρότητα μπορεί να κοστίσει.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι την πενταετία που πέρασε η εκκλησία είχε άψογη συνεργασία με τον Νίκο Αναστασιάδη μια συνεργασία που θα συνεχιστεί όπως επισήμανε σε διάφορους τομείς. Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η εκκλησία στηρίζει τον κύριο Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σε ότι αφορά τον Σταύρο Μαλά που δήλωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του δεν θα ρωτήσει την εκκλησία για τον Υπουργό Παδείας είπε ότι «αφού δεν θα εκλεγεί τι να κάμνω σκέψεις αν θα με ρωτήσει ή αν δεν θα με ρωτήσει» ενώ τόνισε ότι πιστεύει ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X