ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόψε το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

Θα πραγματοποιηθεί στην οικία της Ελίζαμπεθ Σπέχαρ στην νεκρή ζώνη

Πραγματοποιείται απόψε στις 19:00 το δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου και Αναπληρώτριας Ειδικής Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, στη νεκρή ζώνη.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή, μετά από συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την κ. Σπέχαρ στο Προεδρικό, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είχε αναφέρει ότι "ο αντικειμενικός στόχος για τη δική μας πλευρά είναι η επανέναρξη των συνομιλιών".

«Δεν πρόκειται, βέβαια, για συνάντηση διαπραγμάτευσης όμως είναι μια συνάντηση μέσα από την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσβλέπει στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων», είχε πει ο κ. Προδρόμου, σημειώνοντας πως θα είναι μια συνάντηση χωρίς ημερήσια διάταξη κάτι που θα επιτρέψει στους δύο ηγέτες να ανταλλάξουν ελεύθερα απόψεις.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συναντώνται μετά το ναυάγιο των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X