ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτικός ο Χάρης: Ποιοι είναι οι «ατσαλάκωτοι» που τον θύμωσαν

Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε στο Υπουργείο Οικονομικών

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στα όσα δήλωσε στη συνέντευξη του στην Καθημερινή και τη συνάδελφο Μαρίνα Οικονομίδου ο Υπουργός Οικονομικών. Το όνομα του κυρίου Γεωργιάδη έπαιζε δυνατά τις μέρες πριν την σύνθεση του νέου Υπουργικού αφού είχε διαρρεύσει ότι δεν είχε σκοπό να συνεχίσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Το 24news πρώτο είχε δημοσιεύσει ότι τελικά ο Υπουργός Οικονομικών θα μείνει στο «τιμόνι» του συγκεκριμένου υπουργείου με τον ίδιο λίγες μέρες μετά να έρχεται να ξεκαθαρίζει το τι έγινε. 

Συγκεκριμένα ο κύριος Γεωργιάδης αναφέρει ότι ο λόγος που σκέφτηκε να αποχωρήσει αρχικά ήταν ότι θεώρησε ότι μετά από μια 5ετία ο κύκλος του στο Υπουργείο Οικονομικών έκλεισε, έτσι συζήτησε 3-4 εναλλακτικές επιλογές με τον Πρόεδρο.

Η αναφορά στους «ατσαλάκωτους»

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει τις φήμες που διέρρευσαν από κάποιους ότι δεν ήθελε το Υπουργείο Οικονομικών δεύτερη πενταετία για να μην «καεί» πολιτικά ο κύριος Γεωργιάδης απάντησε, «αυτό είναι κάτι το οποίο άκουσα να λέγεται και πρέπει να πω ότι και με θύμωσε και με πείσμωσε.

Ειδικά, όταν τέτοιες αναφορές εκφράζονταν και από άτομα ή από κύκλους που ποτέ δεν έχουν τσαλακωθεί, ποτέ δεν έχουν οι ίδιοι αντιμετωπίσει ή χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις που εδώ και πέντε χρόνια διαχειρίζομαι».

Η αναφορά του ΥΠΟΙΚ στους «ατσαλάκωτους» θα είναι κάτι που συζητηθεί τις επόμενες μέρες αφού ενώ σκιαγραφεί κάποιους δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς σε ποιους αναφέρεται. Φυσικά με την πιο πάνω αναφορά του ο κύριος Γεωργιάδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάποιους δείχνοντας τους ότι αυτοί ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να παραμείνει στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X