ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απερχόμενο είπαν τον Πρόεδρο οι Οικολόγοι

Για οικογενειοκρατία στην ηγεσία των Οικολόγων κάνει λόγο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ Προεδρικού και Κινήματος Οικολόγων μετά και την ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων όπου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτηρίζεται ως απερχόμενος πρόεδρος. «Το αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είναι απερχόμενος Πρόεδρος, αυτό δεν θα το αποφασίσει ο κ. Περδίκης και η οικογενειοκρατία που επικρατεί στην ηγεσία των Οικολόγων, αλλά ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος κυπριακός λαός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αν κάποιος πολιτικός δεν έχει όρια στον λαϊκισμό, αυτός είναι ο Γιώργος Περδίκης.

Προεκλογικές σκοπιμότητες και αλλαγή της πολιτικής τοποθέτησης του Νίκου Αναστασιάδη, βλέπει το Κίνημα Οικολόγων σε ο,τι αφορά το κυπριακό. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος, ενώ επισημαίνεται ότι «οι κυβερνώντες είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν την πολιτική τους τοποθέτηση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκλογικές σκοπιμότητες». «Θα ήταν σίγουρα εντιμότερο από την πλευρά του απερχόμενου Προέδρου, να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του και να κριθεί γι αυτές, αντί να προσπαθεί να παραποιήσει την πραγματικότητα, και να παραπλανήσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από πλευράς του Προεδρικού.

Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από το Προεδρικό, με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Βίκτωρα Παπαδόπουλο να απαντά προσωπικά στον Γιώργο Περδίκη χαρακτηρίζοντάς τον λαϊκιστή και καταγγέλλοντας οικογενειοκρατία στην ηγεσία του κινήματος.
«Ο μόνος που δεν έχει όρια στον λαϊκισμό και στην κατηφόρα για προεκλογικές σκοπιμότητες, είναι ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης.

Όσον αφορά το αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είναι απερχόμενος Πρόεδρος, αυτό δεν θα το αποφασίσει ο κ. Περδίκης και η οικογενειοκρατία που επικρατεί στην ηγεσία των Οικολόγων, αλλά ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος κυπριακός λαός.
Για όλα τα άλλα που αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων για τη διαχείριση του Κυπριακού από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, οι πολίτες και γνωρίζουν και κρίση έχουν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου.

Πηγή: Kαθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X