ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αλληλεγγύη για τους «αντάρτες»: Στα δύο χρόνια ζωής του Κινήματος, δεν τους είδαμε ποτέ

Σε πανικό το επιτελείο Αναστασιάδη

Η πλειοψηφία των ατόμων που βρίσκονται στη λίστα του Κινήματος Αλληλεγγύη και που διαφωνούν με την απόφαση του Κινήματος για τις προεδρικές εκλογές ουδεμία σχέση έχει με την Αλληλεγγύη, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Κινήματος, προσθέτοντας ότι «Στα δύο χρόνια ζωής του Κινήματος, δεν τους είδαμε ποτέ, πολλά άτομα ουδεμία σχέση είχαν και με το ΕΥΡΩΚΟ και ήταν μέλη μιας χρήσεως για τις ενδοκομματικές εκλογές το 2011».

Σημειώνει ακόμα ότι στο σύνολό τους 126 και όχι 132 είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα καθώς ορισμένα ονόματα έχουν γραφτεί δύο φορές χωρίς να υπάρχει συνωνυμία ενώ περιλαμβάνονται και άλλα ονόματα που δεν είναι καν μέλη της Αλληλεγγύης.

Από το 2011, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, «δεν είχαν καμιά δραστηριότητα ή σχέση ούτε με το ΕΥΡΩΚΟ, ούτε την Αλληλεγγύη και από τους 126, οι 83 είχαν προταθεί για εγγραφή μέλους στο μητρώο του ΕΥΡΩΚΟ, από τον κ. Ρίκκο Ερωτοκρίτου και επιπρόσθετα 13 μέλη (δηλαδή στο σύνολο 96) είχαν προταθεί από πρώην υπάλληλο του Κινήματος που απολύθηκε πρόσφατα και ήταν στενή συνεργάτιδα του τέως Γενικού Εισαγγελέα».

Η Αλληλεγγύη αναφέρει ότι «βόμβα κρότου-λάμψης εκτόξευσε το εν πανικώ ευρισκόμενο επιτελείο του Προέδρου Αναστασιάδη και αναμεταδίδεται από τα εκφραστικά του όργανα σχετικά με δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του νυν Προέδρου από μέλη της Αλληλεγγύης». Με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις, γράφει, "ενισχύεται η πίστη μας ότι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα πετύχει περήφανη νίκη».

Το Κίνημα αναφέρει ότι «από ενημέρωση που είχαμε από άτομα της λίστας με τους οποίους επικοινωνήσαμε, μας δήλωσαν ότι δεν έδωσαν ποτέ τη συγκατάθεσή τους, και πληροφορήθηκαν το γεγονός από εμάς και άλλωστε η επίμαχη ανακοίνωση δεν φέρει καν τις υπογραφές τους».

Προσθέτει ότι «στη λίστα των ονομάτων των ‘στελεχών’ αναγράφονται αξιώματα που δεν ευσταθούν». Το Κίνημα Αλληλεγγύη ξεκαθαρίζει ότι «οι ελάχιστοι φερόμενοι τώρα ως εναντιωμένοι στην απόφαση του Κινήματος για τις προεδρικές εκλογές, ανοικτά ή σιωπηρά, πήραν το δικό τους δρόμο και το Κίνημα, συγκροτημένα και οργανωμένα, συνεχίζει το δικό του δρόμο και δεν αισθάνεται την ανάγκη να επιβάλει τις δικές του θέσεις σε οποιοδήποτε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X