ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε πυρ σε Νικόλα το Προεδρικό για τον «αντιμνημονιακό» Πλατή

Καυγάς Σοφοκλέους-Πλατή για τις θέσεις του τελευταίου περί λύσης εκτός Τρόικας

Επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου θα είναι ο Στέλιος Πλατής και στο Προεδρικό άρχισε ήδη κύμα επικρίσεων προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την επιλογή του. Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου Μιχάλης Σοφοκλέους επεσήμανε πως ο κ. Πλατής στήριζε λύση το 2013 εκτός ευρώ, με τον κ. Πλατή να τον κατηγορεί πως ψεύδεται και να αρχίζει διαδικτυακός πόλεμος με φόντο την οικονομική κρίση του 2013.

Ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Μιχάλης Σοφοκλέους, σε ανάρτησή του στο twitter, υπογράμμισε πως ο κ. Πλατής πρωτοστατούσε για να βγει η χώρα εκτός ευρώ. Δήλωση η οποία υπήρξε η αρχή ενός διαδικτυακού καυγά μεταξύ των δύο.

Στην τοποθέτηση του κ. Σοφοκλέους απάντησε ο κ. Πλατής διαψεύδοντας ότι εισηγήθηκε έξοδο από το ευρώ. «Παρουσίασα στοιχεία που καταρρίπτουν το success story. Αντί απάντησης λάσπη και ψέματα! Ποτέ δεν εισηγήθηκα έξοδο από το ευρώ».

Ο κ. Σοφοκλέους του παρέθεσε βίντεο στο οποίο μιλά για λύση εκτός Τρόικας κατά την οικονομική κρίση επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «Στέλιο μου σου απαντώ με τα δικά σου λόγια. Το θάρρος των τοποθετήσεων είναι καλύτερο από τον στρουθοκαμηλισμό». Στο ίδιο πλαίσιο απάντησε ο κ. Πλατής κάνοντας λόγο για ψέματα για ακόμη μία φορά. «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια μου οφείλεις μια απολογία! Κι αυτό που έλεγα για ευρώ το 2013 το λένε νομπελίστες και κορυφαίοι οικονομολόγοι» δήλωσε με τον κ. Σοφοκλέους να του απαντά ότι «εάν τότε δεν μπορούσες να συνειδητοποιήσεις ότι η λύση εκτός τρόικας ήταν και λύση εκτός ευρώ τότε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X