ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανοικτός» ο Μαλάς για τις Ευρωεκλογές

Τι απαντά για τρίτη υποψηφιότητα στις Προεδρικές

Στις αρχές Φεβρουαρίου, το 24News δημοσίευε αποκλειστικά τις πληροφορίες που φέρουν τον τέως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά, να μην εγκαταλείπει τον χώρο της πολιτικής, αλλά να κάνει σχέδια από κοινού με το ΑΚΕΛ, για να κατέλθει ως υποψήφιος με το κόμμα, στις Ευρωεκλογές του 2019.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, Σταύρος Μαλάς και ΑΚΕΛ, φαίνεται πως επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας τους, καθώς, παρά το γεγονός ότι απέτυχαν δις, όσον αφορά την νίκη σε Προεδρικές Εκλογές, τα οφέλη ήταν και για τις δύο πλευρές σημαντικά, καθώς ο κ. Μαλάς είχε αγκαλιαστεί από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου και κυρίως της νεολαίας.

Πλέον, σε συνέντευξή του στην συνάδελφο, Μαρίνα Οικονομίδου, για την εφημερίδα «Η Καθημερινή», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ο Σταύρος Μαλάς, κληθείς να απαντήσει στην φημολογία που τον θέλει υποψήφιο Ευρωβουλευτή, απάντησε ως εξής: «Αυτό θα το δούμε. Δεν το αποφασίζω εγώ», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι παραμένει σταθερός στον χώρο της Κεντροαριστεράς και βρίσκει περισσότερη πολιτική συνεννόηση με το κίνημα της Αριστεράς, κάτι που θα συνεχίσει.

Άξια υπενθύμισης είναι και η απάντησή του, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στην Κατερίνα Χριστοφίδου, στο Σίγμα, όπου ερωτήθηκε εάν θα είναι ξανά υποψήφιος. Ο κ. Μαλάς απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, ωστόσο, είπε το εξής: «όταν θα με ξανακαλέσετε σε λίγους μήνες, θα κάνουμε ξανά αυτή τη συζήτηση και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πάρα πολλά».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X