ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανηφόρισε στο Προεδρικό για τον Συνεργατισμό ο Νικόλας

Αποδέχτηκε τις εισηγήσεις του ο Χάρης

Αποδέχεται ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης τις εισηγήσεις που έκανε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος μετά και από την συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος παρέθεσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του ενώ μετέφερε και τις εισηγήσεις του για τα νομοσχέδια που αφορούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε μία προσπάθεια να πείσει το ΔΗΚΟ να στηρίξει τις κρατικές εγγυήσεις. Σύμφωνα με πηγές, ο Νικόλας Παπαδόπουλος φαίνεται θετικός από τη συνάντηση. Την τελική απόφαση αναμένεται να πάρει η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ σήμερα το απόγευμα.

Στο Προεδρικό ο Νικόλας

Στο Προεδρικό βρέθηκε περίπου στις 10.00 το πρωί ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτως ώστε να συζητήσουν τα νομοσχέδια για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αλλά και τις κρατικές εγγυήσεις.

Η συνάντηση γίνεται στην παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη αλλά και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, όπως ενημερώνεται η «Κ» θα ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις γύρω από τις συνέπειες και τα ρίσκα τόσο της ψήφισης των κρατικών εγγυήσεων όσο και της καταψήφισής τους. Θα ζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και τροποποιήσεις γύρω από τα νομοσχέδια για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, τον φορέα αλλά και για την προστασία των κοινωνικά ευπαθούντων ομάδων.

 

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα ενημερώσει για τη συνάντηση την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η οποία και θα κληθεί να λάβει απόφαση για το πώς θα κινηθεί το κόμμα την προσεχή Παρασκευή.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X