ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβρασμός στα επιτελεία Μαλά, Νικόλα και Λιλλήκα

Προβληματισμός για την υψηλή αποχή

Όλη η οργανωτική δομή στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου βρίσκεται επί το έργον και αξιολογεί τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής στο σημερινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Με το κλείσιμο των καλπών και την ανακοίνωση των exit polls, θα γίνει η πρώτη μεγάλη σύσκεψη για αξιολόγηση της κατάστασης από τους στενούς συνεργάτες του υποψηφίου Προέδρου.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναμένεται στο επιτελείο του μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος από τον Έφορο Εκλογών, δηλαδή μετά τις 8.30 το βράδυ οπότε και θα γίνει και η πρώτη δήλωση.

Οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο ανακοίνωσαν ότι θα προβούν σε δηλώσεις από τα κόμματά τους μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Προβληματισμός στο επιτελείο Λιλλήκα

Προβληματισμός για το αυξημένο μέγεθος της αποχής επικρατεί στο επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συνεργάτες του υποψηφίου Προέδρου, θα υπάρξει σχολιασμός για την εκλογική αναμέτρηση μόλις αρχίσει η πραγματική ροή των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Λιλλήκας βρίσκεται με την οικογένειά του και αναμένεται να έρθει στο επιτελείο μετά τις 19:00, ενώ το μεσημέρι ο υποψήφιος Πρόεδρος είχε σύσκεψη με όλους τους συνεργάτες του για εξέταση της όλης κατάστασης.

Στο επιτελείο ο Μαλάς

Στο επιτελείο του στη Λεωφόρο Στροβόλου βρίσκεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς μαζί με στενούς του συνεργάτες ενώ αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις μόλις έχει σαφή εικόνα του αποτελέσματος της σημερινής ψηφοφορίας.

Στο εκλογικό επιτελείο αρχίζουν και έρχονται υποστηρικτές του κ. Μαλά ενώ επικρατεί ηρεμία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση