ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν όχι ο Ζανέττος τότε ποιος έπρεπε να ήταν φυλακή; Η απάντηση που δεν πήραμε ποτέ

Ο Χριστόφιας δεν ήταν και τόσο φανατικά υπέρ του Μαλά

#PoliticsBlog και αποκαλύψεις πάνε μαζί, αυτή την φορά ο Ονασαγόρας μας δίνει το παρασκήνιο για τα όσα συμβαίνουν στο ΑΚΕΛ μετά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια σε τηλεοπτική εκπομπή προ ημερών. Από τα όσα είπε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στο ότι κάποιος άλλος έπρεπε να ήταν φυλακή στην θέση του Ζανέττου.

O Χριστόφιας επανήλθε στο θέμα του Βενιζέλου Ζανέττου και με ύφος δικαστή υποστήριξε ότι «άλλος από το ΑΚΕΛ έπρεπε να ήταν φυλακή και όχι ο Ζανέττος»! «Ακούμε τρία χρόνια τώρα για το φάντασμα που έπρεπε να εκτίσει την ποινή του Ζανέττου αλλά δεν το βλέπουμε», μου είπε η κυρία Γιαννούλα και πρόσθεσε: «Φαίνεται πως αυτό τον άλλο τον ξέρουν μόνο ο Χριστόφιας, ο Άντρος και ο Ζανέττος οι οποίοι ενώ είναι σίγουροι για την ενοχή του, έχουν και στοιχεία όπως λένε από έρευνα που έγινε εσωτερικά, μάλλον τον αγαπούν περισσότερο από τον Ζανέττο για να μην τον οδηγούν στη Δικαιοσύνη και να αφήνουν να θυματοποιείται για τόσα χρόνια ο πολιτικός κρατούμενος».

Και εκεί ήταν που η κυρία Γιαννούλα μου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη: «Ο Χριστόφιας πάντως δεν ήταν εξαρχής τόσο φανατικά υπέρ του Μαλά, όπως εμφανίζεται τώρα. Αντιθέτως, με επιστολή που είχε στείλει στην Κεντρική Επιτροπή διατύπωνε την αντίθεσή του και για την υποψηφιότητα Σπανού αλλά και γι’ αυτή του Μαλά!, τον οποίο τώρα αγάπησε ξανά». Σύμφωνα με την κυρία Γιαννούλα στην ίδια επιστολή ο Χριστόφιας τασσόταν υπέρ της υποψηφιότητας του Στέφανου Στεφάνου...

Ωστόσο, μια αποκάλυψη ΑΚΕΛικού στελέχους έχει ιδιαίτερη σημασία και φανερώνει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κόμμα του λαού: «Εκείνος που έχει θυμώσει πολύ, μα πάρα πολύ με τις τελευταίες δηλώσεις Χριστόφια είναι ο ίδιος ο Σταύρος Μαλάς. Διερωτήθηκε μάλιστα τι προεκλογικό και ποια συσπείρωση μπορούμε να κάνουμε με τέτοιες δηλώσεις. Και μαζί του συμφώνησε και ο Άντρος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X