ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Το ΑΚΕΛ ασκεί τρομοκρατία στους δημοσιογράφους του ΡΙΚ»

«Η Κυβέρνηση ουδέποτε έχει παρέμβει για να επηρεάσει το έργο των δημοσιογράφων του ΡΙΚ»

Για τρομοκρατία κατηγορεί το ΑΚΕΛ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος παράλληλα σε προσφιλή τακτική του κόμματος της αριστεράς να παρεμβαίνει για να επηρεάσει το έργο των δημοσιογράφων του ΡΙΚ ή όποιων άλλων ΜΜΕ.

Σε γραπτή απάντηση στο ΑΚΕΛ για τη σημερινή παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ΡΙΚ, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «με λύπη μας παρατηρούμε ότι είναι η πολλοστή φορά που το τελευταίο διάστημα το ΑΚΕΛ προσπαθεί να ασκήσει τρομοκρατία κατά των δημοσιογράφων του ΡΙΚ με συχνές ανακοινώσεις αλλά και παρεμβάσεις του προς το Ίδρυμα».

Το ΑΚΕΛ, αναφέρει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, «διαμαρτύρεται γιατί τάχα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στο πρωινό δρομολόγιο του Γ’ Ραδιοφώνου του ΡΙΚ στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει σε τρία - τέσσερα διαφορετικά θέματα και όχι μόνον για το θέμα της ΑΟΖ, που αφορούσαν κυρίως την εξωτερική πολι8τική της Δημοκρατίας και ότι τάχα δεν υπήρχε αντίλογος. Παρέβλεψε όμως το ΑΚΕΛ ότι, στην ίδια εκπομπή, την οποία κατηγορεί, φιλοξενήθηκε βουλευτής του για 45 και πλέον λεπτά να εξηγεί νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τους χαμηλοσυνταξιούχους, παρουσιάζοντας το ως επίτευγμα του ΑΚΕΛ χωρίς κανένα αντίλογο. Αυτό δεν ενοχλεί το ΑΚΕΛ».

Εν πάση περιπτώσει, σημειώνει, «η Κυβέρνηση ουδέποτε έχει παρέμβει για να επηρεάσει το έργο των δημοσιογράφων του ΡΙΚ ή όποιων άλλων ΜΜΕ όπως είναι η προσφιλής τακτική του ΑΚΕΛ».

Ο κ. Παπαδόπουλος καλεί «τους δημοσιογράφους του ΡΙΚ να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει το ΑΚΕΛ, το οποίο φαίνεται δεν έχει ξεχάσει τις πρακτικές μιας άλλης εποχής των ολοκληρωτικών καθεστώτων που υποστηρίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X