ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλος ένας την «έκανε» από το ΔΗΚΟ (Pic)

«...βλέπουμε πλήρη και εσκεμμένη περιφρόνηση»

Γιάννος Λύτρας

Ανοιχτή φαίνεται ότι άφησε την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, ο τέως Αντιπρόεδρος, Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος έθεσε πρώτος την παραίτησή του, από το αξίωμα που κατείχε στο ΔΗΚΟ.

Μετά την παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέα Ιατρόπουλου, και την μαζική παραίτηση των άλλων επτά, που ακολούθησε, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την παραίτησή του άλλο ένα μέλος του ΔΗΚΟ, από τρεις θέσεις που κατείχε.

Ο λόγος για τον Γεώργιο Εδουάρδου Φτανού, ο οποίος έκανε λόγο για «εσκεμμένη έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και την πλήρη & εσκεμμένη περιφρόνηση πρός Εκλελεγμένα Στελέχη», κατάσταση που υφίσταται τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει.

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από τις θέσεις που κατέχω και από το ΔΗΚΟ

Μετά από αρκετά χρόνια στα δρώμενα του Δημοκρατικού Κόμματος μή μπορώντας και μή έχοντας άλλες επιλογές έχω φτάσει στο σημείο να πάρω την ΑΠΟΦΑΣΗ όπως ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ από τις θέσεις που κατέχω στο ΔΗΚΟ:

Μέλος Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΚΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
Γραμματέας Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Ψιμολόφου
Μέλος Προσφυγικών Θεμάτων Επαρχίας Κερύνειας

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και ζούμε εσκεμμένη έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και την πλήρης & εσκεμμένη περιφρόνηση πρός Εκλελεγμένα Στελέχη διχάζοντας μόνο και μόνο το ΔΗΚΟ.

Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία - τελεσίδικη φορά που δίνω την παραίτηση μου , τις δύο προηγούμενες φορές είχαν παρέμβει Κομματικά στελέχη του ΔΗΚΟ για να μήν τεθεί σε ισχύει η εν λόγω ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Εδουάρδου Φτανού
28 Οκτωβρίου 2017»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X