ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλοι 6 για διαγραφή στο ΔΗΚΟ

Ίσως υπάρξουν και νέες παραμπομπές στο Πειθαρχικό

Προχωρά η διαδικασία στο ΔΗΚΟ με τις αποβολές και τις διαγραφές στελεχών και μελών του κόμματος που είτε στήριξαν άλλες υποψηφιότητες στις εκλογές είτε υπέσκαψαν, κατά το κόμμα, την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες σε συνεδρία της Γραμματείας του κόμματος συζητήθηκε το θέμα των 6 μελών και στελεχών του κόμματος, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στα άτομα που πρότειναν τις υποψηφιότητες του Νίκου Αναστασιάδη και του Σταύρου Μαλά. Τα άτομα αυτά η Γραμματεία του ΔΗΚΟ τα θεωρεί εκτός κόμματος και αναμένει από το Εκτελεστικό Συμβούλιο απλώς να επικυρώσει τη διαγραφή αυτή.

Επίσης, κατά τη χθεσινή συνεδρία της Γραμματείας συζητήθηκαν με τους Προέδρους των Επαρχιακών Επιτροπών και τα ονόματα οκτώ στελεχών από τις επαρχίες που θα σταλούν στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, το οποίο με τη σειρά του θα συνέλθει για να αποφασίσει αύριο Παρασκευή κατά πόσον θα παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Απ’ εκεί και πέρα, τη Δευτέρα θα συνέλθει εκ νέου το Πειθαρχικό Συμβούλιο για να εξετάσει την υπόθεση των 6 ατόμων που εκκρεμούσαν από την περασμένη συνεδρία του Συμβουλίου και ενδεχόμενες νέες παραπομπές από το Εκτελεστικό.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση