ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλο ένα όνομα για το Υπουργικό Συμβούλιο

Εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία για την σύσταση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, δεν έχει τέλος, καθώς και ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, για την στελέχωση των Υπουργείων, για την νέα πενταετία.

Το νέο όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα και με ρεπορτάζ του Σίγμα, είναι αυτό του Όθωνα Θεοδούλου, του Προέδρου του ΕΒΕΛ Λάρνακας, χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζεται για ποιο Υπουργείο προορίζεται.

Την ίδια ώρα, πολλά ακόμα είναι τα ονόματα που «παίζουν», ενώ και ο ίδιος ο Πρόεδρος ζήτησε από τους Υπουργούς του να ετοιμάσουν μία έκθεση στην οποία να αναφέρονται τα πεπραγμένα της πενταετίας του καθενός.

Προς το Οικονομικών ξανά ο Χάρης

Παράλληλα με τις πληροφορίες για τα νέα ονόματα του Υπουργικού, αυτό του Χάρη Γεωργιάδη, που έχει απασχολήσει αρκετά τον τύπο, αλλά και το Προεδρικό, φαίνεται ότι «παίζει» δυνατά για νέα θητεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το 24News το περασμένο Σάββατο, η πολυετής εμπειρία του, αλλά και διάφοροι χειρισμοί του σε «καυτά» ζητήματα που αφορούσαν την Κυπριακή οικονομία, κατά την περασμένη πενταετία, φαίνεται ότι εκτιμήθηκαν δεόντως από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Έτσι, οι δύο πλευρές, μετά από συζητήσεις, φαίνεται να κατέληξαν στο γεγονός της παραμονής του Χάρη Γεωργιάδη στο τιμόνι του Υπουργείου Οικονομικών.

Ενισχυτική της πιο πάνω πληροφόρησης, είναι η σημερινή (Σάββατο 10 Φεβρουαρίου) δήλωσή του κ. Γεωργιάδη στον «Πολίτη», όπου ανέφερε: «Παραμένω κοντά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και σε πλήρη συνεννόηση μαζί του. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον ίδιο, εντός της ερχόμενης εβδομάδας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X