ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμη μια παραίτηση στο ΔΗΚΟ: «Ετσιθελικές» οι αποφάσεις του Νικόλα

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ στην Αγία Νάπα

Ραγδαίες εξελίξεις στα του ΔΗΚΟ, αφού ακόμη μια παραίτηση είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Άδωνη Παπαντωνίου, Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ στην Αγία Νάπα. Σε επιστολή του ο κύριος Παπαντωνίου υποβάλλει την παραίτηση του από μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος και εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του:

«Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΗΚΟ.

Οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους, όπως έχουν αναλυθεί από συναγωνιστές που είτε παραιτήθηκαν είτε διαγράφηκαν πρόσφατα.

Σε συντομία, με την παραίτηση μου καταγγέλλω τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ για ετσιθελικές αποφάσεις, με ορατό πλέον τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος, αλλά και για αποφάσεις και πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με τις πάγιες αρχές και θέσεις του ΔΗΚΟ.

Πολιτικές που τέθηκαν ενώπιον του λαού και απορρίφθηκαν στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, θα έπρεπε πρώτιστα να προβληματίσουν την ηγεσία του ΔΗΚΟ και όχι να προσφεύγει σε μεθόδους σκοτεινών εποχών που κανένας δεν θέλει να θυμάται. Πολιτικές όπως,

• Η εγκατάλειψη της λύσης ΔΔΟ
• Ο ακραίος και απορριπτικός λόγος
• Η διείσδυση στις τάξεις του ΔΗΚΟ ακραίων στοιχείων
• Η εγκατάλειψη της μετριοπάθειας και της σύνεσης
• Η υιοθέτηση λαϊκίστικων και δημαγωγικών προτάσεων, είναι κατά κύριο λόγο οι βασικές αιτίες που δεν πείσατε, κυρίως τους ΔΗΚΟικούς για να σας ψηφίσουν, αλλά και τις ευρύτερες μάζες του πληθυσμού.

Θέλω, όμως προσωπικά να καταγγείλω ένα επιπρόσθετο γεγονός στο οποίο ήμουν ένας από τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, πριν τις προεδρικές εκλογές είχαμε συναντηθεί στον επαγγελματικό μου χώρο στην Αγ. Νάπα, μία ομάδα μαζί με τον κ. Χρίστο Σενέκη, έναν εκπρόσωπο της ΕΔΕΚ και άλλοι. Προσωπικά, είχα ζητήσει από τον κ. Σενέκη να αναζητηθούν εκείνοι οι τρόποι ώστε το κόμμα να κατορθώσει να επουλώσει τις πληγές του και επιτέλους να ενωθεί. Ο ίδιος είχε υποσχεθεί πως θα έκανε ότι ήταν δυνατό για το καλό του Κόμματος. Αντί αυτού, παρακολουθούμε, σήμερα να έχει στηθεί ένα εκτελεστικό απόσπασμα και την εκτέλεση συναγωνιστών, χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς καν να ακολουθηθεί μια σωστή και δημοκρατική διαδικασία.

Η 6η Σεπτεμβρίου είχε γραφτεί στην ιστορία ως τα Σεπτεμβριανά. Με το δικό σας πογκρόμ όπως εξελίσσεται, θα γραφτείτε στην ιστορία ως τα Φεβρουαριανά του ΔΗΚΟ. Τέτοιες συμπεριφορές, τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές δεν με βρίσκουν σύμφωνο και ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Ομάδας ΔΗΚΟ στην Αγία Νάπα.

Άδωνης Παπαντωνίου

Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Αγίας Νάπας»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X