ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αίνιγμα» η απάντηση Χάρη για το Υπουργείο Οικονομικών

«Αυτά εσείς τα γράφετε»

Λακωνική, αλλά και γεμάτη μυστήριο, ήταν η αντίδραση του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Πέμπτης.

Ερωτηθείς από τα ΜΜΕ ο Χάρης Γεωργιάδης, για να τοποθετηθεί, όσον αφορά στο θέμα της παραίτησής του από το Υπουργείο Οικονομικών, έδωσε την αινιγματική απάντηση «εσείς τα γράφετε αυτά», απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

«Σφίγγες» οι Υπουργοί

Σε γενικές γραμμές, όλοι οι Υπουργοί απέφυγαν να παραχωρήσουν σχετική δήλωση στα ΜΜΕ, έτρεχαν να φύγουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης, μετά από την συνάντησή τους με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Κάποια σύντομη αναφορά έγινε από την Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία είπε ότι η παραμονή της στο Υπουργικό Συμβούλιο, εξαρτάται από την βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εξαρτηθεί η παρουσία της Ζέτας στο Υπουργικό Συμβούλιο

Σύντομη αντίδραση υπήρξε και από τον Νίκο Κουγιάλη, ο οποίος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις με τους Υπουργούς του τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Κώστας Καδής, όσο και ο Χάρης Γεωργιάδης, εξήλθαν του Προεδρικού Μεγάρου, με τάση απομάκρυνσης και αρνούμενοι να παραχωρήσουν κάποια δήλωση.

Να σημειωθεί ότι, αρχικά, εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Γιώργος Παμπορίδης, είχε ξεκαθαρίσει ότι το νέο σχήμα θα συσταθεί χωρίς την παρουσία του.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X