ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγχος στο ΑΚΕΛ αν δεν πάει ο Μαλάς στο Β΄ γύρο των εκλογών

Προοπτική που προκαλεί τρόμο σε κάποιους

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις Προεδρικές Εκλογές και οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ λογικό είναι να προκαλούν κραδασμούς σε διάφορα επιτελεία αλλά και πολιτικά κόμματα. Παρά το γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς δείχνει να ανεβαίνει στα ποσοστά ακόμα είναι μετέωρο αν θα μπορέσει να κρατήσει θέση για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ονασαγόρας από την στήλη Politics Blog της Καθημερινής στο ΑΚΕΛικό «στρατόπεδο» υπάρχει από κάποιους προβληματισμός σε περίπτωση που ο κ. Μαλας τερματίσει 3ος.

Συγκεκριμένα ο Ονασαγόρας γράφει, άγχος μεγάλο καταγράφεται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, σύμφωνα με την κυρία Γιαννούλα η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα.

Διαβάστε επίσης: Μαλάς Vs Νικόλας: Ποιο «μονοθέσιο» θα τερματίσει 2ο, το «Ακελικό» ή το «Πριγκιπικό»; (pic)

Όπως μου ανέφερε, «μοναδικός στόχος και του κόμματος και του επιτελείου του Μαλά είναι ο υποψήφιος του κόμματος να τερματίσει δεύτερος και να αφήσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο στην τρίτη θέση. Όλοι συνειδητοποιούν πως σε περίπτωση που ο Μαλάς τεθεί εκτός δεύτερου γύρου αμέσως αλλάζουν όλα στο ΑΚΕΛ» και κατέληξε: «Αυτή είναι μια προοπτική που προκαλεί τρόμο σε κάποιους. Συνειδητοποιούν ότι οι εξελίξεις θα είναι αλυσιδωτές και χωρίς επιστροφή. Κάποιοι όντως φοβούνται μήπως το όνομά τους συνδεθεί με την άνευ προηγουμένου συρρίκνωση του κόμματος που ορισμένοι προβλέπουν...».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X