ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Άγριος καυγάς on air Κυπριανού-Αντωνιάδη (Vid)

«Με κατηγορεί άνθρωπος που κατηγορήθηκε ότι κυνηγούσε συνάδελφο για να φωτογραφήσει το εσώρουχό της»

Πραγματικός χαμός έγινε σήμερα (12/1), στην τελική ευθεία των Προεδρικών εκλογών, στο πλατό του ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή, Μεσημέρι και Kάτι, ανάμεσα στους εκπροσώπους των επιτελείων Νίκου Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης, μετά από μια έντονη λογομαχία με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Κυπριανού, αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από το στούντιο.

Όλο αυτό ξεκίνησε με αφορμή την αναφορά που έκανε ο κ. Κυπριανού στο περιστατικό με τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του κ. Αντωνιάδη.

Ο βουλευτής του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να αναφερθώ σε δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη από εδώ αυτό το στούντιο, ότι αν επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα κυκλοφορούμε με καλασνικοφ, θα μπορούσα να αναφερθώ στο καθρεφτάκι του κ. Αντωνιάδη που κάποιος φαίνεται έχει παρόμοιο αυτοκίνητο και έκλεψε το καθρεφτάκι του με τα σύρματα…»

Εμφανέστατα ενοχλημένος ο κ. Αντωνιάδης απάντησε: «Η Αστυνομία διαφωνεί μαζί σας και σας παρακαλώ να ανακαλέσετε αυτή την προσβολή».

Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν σε υψηλούς τόνους με αποκορύφωμα σαν όταν ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε: «Λυπούμαι αλλά εγώ θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να με προσβάλουν ως ψεύτη άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ότι κυνηγούσαν συνάδελφο τους για να φωτογραφίσουν το εσώρουχο τους», για να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό στούντιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση