ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια κόντρα ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ: «Φουσκωτοί, ψεύτες και γιαλαντζί»

Η αποκάλυψη Χρίστου και η διάψευση από Αντωνιάδη

Τα μπουφάν «σε Ελληνόπουλα», που ήθελε το ΕΛΑΜ να χαρίσει πρόσφατα, στο Α' Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου, άναψαν μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στο Κίνημα και στο ΔΗΚΟ, που σήμερα πήρε άλλη διάσταση. Οι πρώτοι προέβησαν σε αποκαλύψεις σε σχέση με την προεκλογική περίοδο των τελευταίων προεδρικών εκλογών. Το ΔΗΚΟ, ωστόσο, σε έντονο ύφος, διά του Άθου Αντωνιάδη, διέψευσε κατηγορηματικά. Κι ο καυγάς αυτός συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του ΡΙΚ.


Η απάντηση στον Φαίδωνος για το Mall Πάφου


Το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ΡΙΚ ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αποκάλυψε ότι προεκλογικά το ΔΗΚΟ προσέγγισε το ΕΛΑΜ για στήριξη στον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ο κ. Χρίστου, υπενθυμίζουμε, προεκλογικά, είχε δηλώσει στην «Καθημερινή» ότι δύο παρατάξεις είχαν πλησιάσει το Κίνημά του για στήριξη, χωρίς να αποκαλύπτει για ποια κόμματα επρόκειτο.


Ο Πρόεδρος και η «Χαρά»


Ο Άθως Αντωνιάδης παρενέβη τηλεφωνικά, διαψεύδοντας τα λεγόμενα του Προέδρου του ΕΛΑΜ: «Το ΕΛΑΜ και οι εκπρόσωποί του είναι κάλπικοι, ψεύτικοι, ψεύτες, γιαλαντζί!», με τον Χρίστο Χρίστου να απαντά ότι «οι μόνοι ψεύτες είναι το κόμμα σας και ο Πρόεδρός σας. Οι πολιτικές σας κ. Αντωνιάδη έχουν αποδειχτεί σε όλο τον κόσμο για το μεγάλο ψέμα που έχετε πει και αφορούσε τη λύση του κυπριακού προβλήματος».

Η συνέχεια περιλάμβανε περισσότερη κόντρα και ανταλλαγή... «φιλοφρονήσεων», μεταξύ των δύο εκπροσώπων των αντιμαχόμενων πολιτικών παρατάξεων: «Δεν μας απασχολεί το ΕΛΑΜ, οι κάλπικες κατηγορίες του για να αποπροσανατολίσουν από τα γεγονότα, έχουν εκτεθεί έχουν γίνει ρεζίλι, έχουν αποκαλυφθεί πως ούτε να πουν ψέματα τα καταφέρουν», είπε ο κ. Αντωνιάδης. «Ούτε τους προσεγγίσαμε ούτε θα τους προσεγγίσουμε ποτέ, μακριά από μας οι ψεύτικοι και οι κάλπικοι» κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.

Καταλήγοντας, όμως, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, είπε ότι ένα ψέμα του Νικόλα Παπαδόπουλου, που αποκαλύφθηκε, είναι η κατ' αρχάς αναφορά σε νέα στρατηγική, όσον αφορά το Κυπριακό, ωστόσο, μετεκλογικά, φάνηκε να ασπάζεται την ΔΔΟ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση