ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφαίρεσε την πινακίδα στο κτίριο Γαβριηλίδη ο Νικόλας (Pic)

Δεν είχαν ενημερωθεί ότι ήταν παράνομη

Άμεσα αφαίρεσε την προεκλογική πινακίδα από το κτίριο Γαβριηλίδη στην Λευκωσία, το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Μετά το ρεπορτάζ του 24news, στο οποίο πηγή ανέφερε ότι ο Δήμος Λευκωσίας απέστειλε προσωπική προειδοποιητική επιστολή στον ίδιο τον Νικόλα Παπαδόπουλο, καθώς και στον ιδιοκτήτη του κτιρίου για αφαίρεση της πινακίδας, η οποία αναρτήθηκε χωρίς την εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών από τον Δήμο, το επιτελείο του υποψηφίου ανέφερε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» ότι δεν είχαν ενημερωθεί πως πρόκειται για παράνομες πινακίδες, ούτε ότι ο διαφημιστής βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια με τον Δήμο Λευκωσίας και ξεκαθάρισαν πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απόσυρσης της διαφήμισης από την εν λόγω πινακίδα.  

Στην πιο κάτω φωτογραφία, φαίνεται το σημείο του κτιρίου όπου ήταν τοποθετημένη η πινακίδα, η οποία έχει πλέον αφαιρεθεί:

Η τοποθέτηση και η προειδοποίηση του Δήμου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 24news, ο Δήμος Λευκωσίας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του ιδίου του Νικόλα Παπαδόπουλου, του ιδιοκτήτη του κτιρίου, αλλά και της εταιρείας που τοποθέτησε την πινακίδα.

Σύμφωνα με ασφαλή πηγή, η πινακίδα περιήλθε εις γνώση του Δήμου Λευκωσίας, περίπου τρεις ημέρες προηγουμένως. Ο Δήμος, βάσει νόμου, απέστειλε προσωπική επιστολή στον διαφημιζόμενο ότι η πινακίδα δεν είναι αδειοδοτημένη, χωρίς να υπάρξει συμμόρφωση εκ μέρους του. Ως εκ τούτου, ο Δήμος έλαβε νομικά μέτρα κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου και του ιδιοκτήτη του κτιρίου, με την Νομική Διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X