ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Σωστή η διαχείριση Καδή στο λάθος στις εξετάσεις

Εξετάζεται αν ήταν σκόπιμο

Τη σωστή διαχείριση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Καδή στο λάθος που προέκυψε με τη διαρροή των θεμάτων χθες στις εξετάσεις για διορισμό εκπαιδευτικών, στάθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε στο Προεδρικό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Roelf Meyer, τέως Υπουργό της Νοτίου Αφρικής και τον Mathew Phosa, υποψήφιο για την προεδρία του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου, συνοδεία του ιδίου, ο κ. Νεοφύτου ρωτήθηκε σε σχέση με τη διαρροή των θεμάτων για διορισμό εκπαιδευτικών. Απαντώντας σημείωσε τη σωστή, όπως τη χαρακτήρισε, διαχείριση του Υπουργού Παιδείας. Όπως είπε, έγινε ένα λάθος, το οποίο εξετάζεται αν ήταν σκόπιμο, και η ακύρωση των εξετάσεων ήταν ότι πιο ορθό μπορούσε να κάνει ο πολιτικά προϊστάμενος.

Παράλληλα, πρόσθεσε, η ενέργεια του Υπουργού να διατάξει αμέσως έρευνα και ο άμεσος προγραμματισμός των εξετάσεων, αποτελούσαν την ορθή διαχείριση. «Όταν συμβαίνουν τέτοια λάθη πρέπει να υπάρχει η σωστή διαχείριση, η αποφασιστικότητα και η λήψη των σωστών αποφάσεων για τη διόρθωση ενός λάθους», είπε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση