ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ όπως λέμε Κοέλιο; «Ο Αναστασιάδης είναι τέλειος; Αν ήταν τέλειος δεν θα ήταν άνθρωπος»

Ετοιμαστείτε γιατί θα οργώσει την Κύπρο...

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Κ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 01/10 ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου είπε πολλά και ενδιαφέροντα εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό στις Προεδρικές εκλογές αλλά και το Κυπριακό.

Ο κ. Αβέρωφ αποκάλυψε γιατί είχε εξαφανιστεί για ένα χρονικό διάστημα αλλά και πότε θα μετακομίσει στο επιτελείο Αναστασιάδη για να ριχτεί και επίσημα στην προεκλογική μάχη. Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ατάκα για τον Νίκαρο αλλά και το καρφί που έριξε στο Πριγκιπικό «στρατόπεδο»


Είμαι άνθρωπος…

Σε ερώτηση που είχε εξαφανίσει μετά το ναυάγιο των συνομιλιών είπε: «Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ οικογένεια και χρειαζόμουν και όφειλα χρόνο με την οικογένεια μου. Όμως δεν εξαφανίστηκα υπό την έννοια που λέτε. Σας υπενθυμίζω ότι παρευρέθηκα και στο Εθνικό Συμβούλιο την 1η Αυγούστου αλλά και στο Συνέδριο των Αποδήμων στα μέσα Αυγούστου. Αλλά όφειλα να αφιερώσω και λίγο χρόνο με την οικογένεια μου. Όμως, παράλληλα ήταν και περίοδος περισυλλογής. Περισυλλογής για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον τρόπο και τις δικές μου ευθύνες».


Η μετακόμιση


Μετακομίζει και οργώνει την Κύπρο (το ξανάκανε βλ. φωτογραφία) ήταν απάντηση για την μάχη των Προεδρικών εκλογών λέγοντας ότι: «Ναι και στις 14 Οκτωβρίου, αναμένεται να εξαγγείλει ο Πρόεδρος και στις 15 μετακινούμαι στο επιτελείο από πρωίας μέχρι νυχτός. Θα οργώσουμε όλη την Κύπρο από τον Πύργο Τυλληρίας μέχρι το Παραλίμνι».


Η ατάκα για Νίκαρο


Η απάντηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας θύμισε κάτι από αυτά τα ψαγμένα ποστ που πετάγονται στο facebook και έχουν την υπογραφή του Πάουλο Κοέλιο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αναστασιάδης είναι τέλειος; Αν ήταν τέλειος δεν θα ήταν άνθρωπος. Είναι ένας Πρόεδρος και μια κυβέρνηση που πήρε αποφάσεις. Είναι ένας Πρόεδρος που κυβερνά! Και υπογραμμίζω το ρήμα κυβερνά. Παίρνει αποφάσεις. Κρατά τα ηνία της χώρας και δεν κρύβεται».


Μπηχτή για να Πρίγκιπα


Ναι που θα γλίτωνε το Πριγκιπάτο από τα καρφιά του Αβέρωφ. Προεδρικές έρχονται άλλωστε και τα σπαθιά έχουν βγει εδώ και καιρό από τα θηκάρια τους. Σε ερώτηση για το κάλεσμα Νικόλα για στήριξη του αντιπάλου του Νίκαρου στον Β΄ γύρο ο κύριος Αβέρωφ έσταξε μέλι (τάχα) τονίζοντας: «Θέλω να είμαι δίκαιος, έχει αξιοπιστία το ΔΗΚΟ και ο Νικόλας. Ξανάβγαλαν το ΑΚΕΛ. Έβγαλαν τον Χριστόφια και δεν θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον Μαλά; Πέστε λοιπόν ότι πέρασε στον β’ γύρο ο Μαλάς και όλοι πάνε ενάντια στον Αναστασιάδη και βγαίνει ο Μαλάς. Τι κοινό έχουν; Το ΑΚΕΛ και ο Μαλάς στην οικονομία κατηγορούσαν τον Νικόλα ότι είναι δίδυμο με τον Αβέρωφ. Και ο Μαλάς, να υποθέσουμε πως θα προσπαθήσει να λύσει το κυπριακό με βάση το πλαίσιο Γκουτέρες με συγκυβερνήτη το ΔΗΚΟ, τον Νικόλα Παπαδόπουλο την Ελένη Θεοχάρους και τον Μαρίνο Σιζόπουλο;»

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X