ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Νεοφύτου: Ο κυπριακός λαός θα σφραγίσει την πορεία σταθερότητας

«Η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα»

Την εκτίμηση ότι την Κυριακή, ο κυπριακός λαός θα σφραγίσει την πορεία σταθερότητας της χώρας εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας παράλληλα ότι χρειάζεται η ενότητα λαού και πολιτικών ηγεσιών τόσο για το Κυπριακό όσο και για τα εσωτερικά ζητήματα.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εταιρειών Rolandos Enterprises ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ακόμη ότι «η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα» επαναλαμβάνοντας την στήριξη του κόμματος του στον ιδιωτικό τομέα και τις επιχειρήσεις που «κάνουν την χώρα μας γνωστή πέραν από τα μικρά, γεωγραφικά της όρια».

«Σε τρεις μέρες ο κυπριακός λαός με την λαϊκή του ετυμηγορία πιστεύουμε πως θα σφραγίσει – με πολλή σεμνότητα το λέμε – αυτή την πορεία σταθερότητας της χώρας», είπε ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ. Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή τηλεμαχία ο κ. Νεοφύτου σημείωσε ότι «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέδειξε ακόμα μια φορά πως είναι ο Πρόεδρος που χρειάζεται ο τόπος». Και πάλι με πολλή σεμνότητα λέμε πως η Κύπρος και μετά το ντιμπέιτ έχει Πρόεδρο, πρόσθεσε.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι «αυτή την πορεία πρέπει να την συνεχίσουμε, με σταθερά βήματα, έχοντας υπόψη πως πρέπει να κρατήσουμε τις γέφυρες για να κτίσουμε μια καλύτερη Κύπρο». Που για μας, τόνισε, «η καλύτερη Κύπρος είναι μόνο η επανενωμένη Κύπρος». Σύμφωνα με τον ίδιο «χρειάζεται η συνεργασία, η ενότητα, ολόκληρου του κυπριακού λαού και των πολιτικών ηγεσιών». Αλλά, συνέχισε, «και στα εσωτερικά ζητήματα όπως το δήλωσε και ο Πρόεδρος δεν υπάρχουν πολιτικοί αντίπαλοι». Όλοι, είπε, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τον μόνο αντίπαλο που έχουμε, που είναι τα προβλήματα του λαού μας».

«Πιστεύουμε και ευελπιστούμε πως ο κυπριακός λαός στις 4 Φεβρουαρίου θα σφραγίσει την συνέχεια αυτής της πορείας σιγουριάς και ασφάλειας», ανέφερε.

Η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα
---------

Εξάλλου, στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά από την ξενάγηση της αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ στις εγκαταστάσεις του ομίλου Rolandos Enterprise ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στην Κύπρο που αλλάζει. Στην Κύπρο της επιτυχίας. Σήμερα, είπε, «μας ξενάγησαν τόσο στις εγκαταστάσεις τους για τις εκτυπώσεις, αλλά και στα υποστατικά, στους χώρους της παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας καλλυντικών και περιποίησης προσώπου». «Χαίρεσαι όταν ακούς ότι μια κυπριακή εταιρεία εξάγει τέτοιας ποιότητας προϊόντα σε 21 χώρες και είναι στην κατηγορία εταιρειών παγκόσμιας φήμης», ανέφερε ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ.

Το άλλο σημαντικό, πρόσθεσε, «είναι ότι περιδιαβαίνοντας στους χώρους βρήκαμε μόνο Κύπριους εργαζόμενους». Αυτό, είπε, «είναι το μέλλον μας, οι κυπριακές βιώσιμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις». Ευχήθηκε «να είμαστε γουρλήδες και σε μερικά χρόνια να φύγετε από την κατηγορία των μικρομεσαίων αφού έχετε αυτή την τεράστια επιτυχία ήδη να εξάγετε από την μικρή Κύπρο και να ανταγωνίζεστε κολοσσούς όπως γαλλικούς και αμερικανικούς στον τομέα των καλλυντικών». Σύμφωνα με τον Αβέρωφ Νεοφύτου «η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα».

Από την πλευρά του ο Ρολάνδος Λοΐζου ευχαρίστησε τον κ. Νεοφύτου. «Θα κρατήσω την τελευταία σας ευχή. Ελπίζω να είστε και γουρλής και να έχουμε επιτυχία», είπε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση