ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

2013 Vs 2018: Άλλαξαν άρδην οι φάτσες πίσω από τον Νίκαρο

Οι μεγάλες απουσίες

Από το 2013, μέχρι και φέτος, ριζικές ήταν οι αλλαγές στον εξώστη του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», εκτός, βέβαια, από αυτήν του μεγάλου πρωταγωνιστή, του Αβέρωφ Νεοφύτου και της Πρώτης Κυρίας.

Το 2013, ο Μάριος Κάρογιαν, πίσω από τον Νίκο Αναστασιάδη, στεκόταν περήφανα και διατυμπάνιζε ότι «στο ΔΗΚΟ ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη», κάτι που φέτος δεν ίσχυσε. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του κόμματος, επέλεξε να θέσει εαυτόν απέναντι από τον Αναστασιάδη, στην μεγάλη μάχη για τον Προεδρικό θώκο και τον κ. Κάρογιαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματός του, ως αντιφρονούντα.

Άλλο ένα πρόσωπο που λείπει είναι αυτό του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, τον οποίο ο Νίκαρος είχε διορίσει ως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα. Στην συνέχεια, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ενεπλάκη στην υπόθεση Providencia, κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε από το Δικαστήριο σε φυλάκιση.

Φέτος, τα πρόσωπα έχουν αλλάξει άρδην. Σταθερά δίπλα του, όμως, και στις δύο ανακηρύξεις, βρισκόταν η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη.

Το 2018, επίσης, πλάι στον παππού, ήταν και ο εγγονός του Προέδρου, ο οποίος τον συνόδευσε και στις ψηφοφορίες και φωτογραφήθηκαν πολλάκις μαζί. Από κοντά, και οι γαμπροί του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος τους ευχαρίστησε πολλάκις, σε όσες ομιλίες πραγματοποίησε.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως, διακρίνεται και η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου του, Αννίτα Δημητρίου, η οποία έκλεψε την παράσταση στην προεκλογική περίοδο που πέρασε.

Διαχρονική και σταθερή η παρουσία των Εφόρων Εκλογών, οι οποίοι όπως προβλέπεται, πάντα ανακηρύσσουν την ανάληψη της Προεδρίας από τον εκάστοτε εκλελεγμένο. Φέτος, τον ρόλο του Γενικού Εφόρου Εκλογών, είχε ο Κύπρος Κυπριανού. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X