ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυρά» Χαραλαμπίδου κατά Λιλλήκα

«Ο κόσμος μου έλεγε...δεν θα μας κάνεις και συ όπως ο Λιλληκας, δεν θα μας προδώσεις»

Άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι στην προεκλογική μάχη με την εκπρόσωπο τύπου του επιτελείου Μαλά να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο και «αιχμηρό» ύφος στον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές Γιώργο Λιλλήκα. Θυμίζουμε ότι σε σημερινές (31/08) του δηλώσεις ο Γιώργος Λιλλήκας είπε ότι δεν θεωρεί επιλογή νίκης την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά. Ενώ τόνισε ότι μετά τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές ο κύριος Μαλάς χάθηκε από το πολιτικό σκηνικό. 

Συγκεκριμένα η κυρία Χαραλαμπίδου έγραψε στο facebook της:

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κ. Λιλληκα να καταφέρεται εναντίον του Σταύρου Μαλά.( Σίγμα σήμερα το πρωί). Θέλει να γίνει πρόεδρος και το θέλει τόσο πολύ που θολώνει η κρίση του. Θα σας πω μια ιστορία.

Το 2011 όταν έβαλα υποψηφιότητα για Βουλευτής, ένιωσα τον κόσμο της Αριστεράς να με αγκαλιάζει με αγάπη και εμπιστοσύνη. Μια κουβέντα μου έλεγαν όλοι. " Δεν θα μας κάνεις και συ όπως ο Λιλληκας, δεν θα μας προδώσεις" . Ο κ. Λιλληκας δεν θα έπρεπε λοιπόν να τολμά να κοιτά κανέναν αριστερό στα μάτια μετά που γύρισε την πλάτη του στους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και τον εμπιστεύτηκαν. Και μάλιστα τη στιγμή μιας δύσκολης δοκιμασίας για την Αριστερά. Τότε επιδίωξη του ήταν και πάλι η προεδρία ως διάδοχος του Τάσου Παπαδόπουλου. Το μεγαλύτερο προσόν στην πολιτική είναι η συνεπεία και η αξιοπιστία. Μια έννοια άγνωστη για τον κ. Λιλληκα και τις φιλοδοξίες του, ένα προσόν απαραίτητο όταν ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης από τον πολίτη. Ο κ. Λιλληκας σε ένα και μόνο πράγμα είναι συνεπής . Στην ασυνέπεια του και την αναξιοπιστία του. Και οι ψηφοφόροι της Αριστεράς και γνωρίζουν και θυμούνται!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X