ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Άσ’ τα να πάνε...»

Την ενοχλούν οι λυκοφιλίες και τα δήθεν

Σε συνέντευξή της η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο περιοδικό ΤΗΛΕΩΡΕΣ που κυκλοφορεί σήμερα (Πέμπτη 5/7) μίλησε μεταξύ άλλων για τον αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά και τι την ενοχλεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι επηρέασε την πορεία της εκπομπής της το «Power of love» η Χριστιάνα απάντησε, «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υγιής στην τηλεόραση. Η ύπαρξη του υγιούς ανταγωνισμού, όμως, θέλω να τονίσω ότι βοηθά όλους μας να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε μπροστά. Υπάρχει, όμως, και ο αθέμιτος ανταγωνισμός που εκεί είναι… άσ’ τα να πάνε! Το «Power of love» ήταν ένα πρόγραμμα που σημείωσε επιτυχία με καλά νούμερα τηλεθέασης, υπήρχαν μέρες που ζοριστήκαμε απέναντί του αλλά το να τελειώνεις τη σεζόν με αρκετές μονάδες πιο πάνω από πέρυσι, μόνο επιτυχία το λες».

Η παρουσιάστρια απάντησε και στο τι την ενοχλεί στα τηλεοπτικά δρώμενα λέγοντας, «Το μόνο που με ενοχλεί είναι η υποκρισία και το ψέμα, αλλά αυτό δεν είναι του χώρου, συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Ίσως σε εμάς να είναι λίγο πιο έντονο. Οι λυκοφιλίες και τα δήθεν με ενοχλούν πολύ και τα κρατώ μακριά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X