ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Δάντης: «Πέσε, κοιμήσου, να πεθάνεις» (Vid)

Άγρια επίθεση σε γυναίκα για την ομοφυλοφιλία

Έντονος ήταν ο γνωστός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής, Χρήστος Δάντης, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση μιας τηλεθεάτριας, σε σχέση με το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρονταν στο δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, με την παρουσιάστρια να του διαβάζει το εξής μήνυμα της γυναίκας: «Ωραία τα λέτε για τα παιδιά που αποφασίζουν στα 15 τους ότι έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Τη μάνα τη ρωτάτε πώς νιώθει;».

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο καλλιτέχνης, με κάπως σκληρό τρόπο:

«Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη. Το ιδανικό μοντέλο μιας κοινωνίας δεν το έχουμε βρει, θα το αγγίξουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. Λόγω του ότι η μαμά ή ο μπαμπάς, ο θείος, η θεία… Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους. Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος».

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X