ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξέσκισαν» τον Ιωαννίδη στην εκπομπή της Καινούργιου - «Βγήκε η πλύστρα…» (vid)

Απίστευτες ατάκες κατά του γνωστού στυλίστα

Με τον Νικόλα Ιωαννίδη ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», με αφορμή τις δηλώσεις του για την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Όλα Για Σένα».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός στυλίστας σχολίασε ένα περιστατικό του παρελθόντος με τη ξανθιά παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να «τα ακούσει» από τους συνεργάτες της εκπομπής του Έψιλον.

«Αυτό τώρα που μέχρι και η πλύστρα θα βγει να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη. Ποιος είναι μωρέ; Βγήκε τώρα μετά από τόσα χρόνια; Σε παρακαλώ! Να το θυμηθεί πιο νωρίς! όσο γλείφουμε τα παπούτσια του αλλουνού και τον έχουμε ανάγκη, είναι όλα ωραία και καλά!», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Συρίχα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ρίχνοντας επίσης τα πυρά της.

«Ο στυλίστας είναι κάτι πολύ σημαντικό για την παρουσιάστρια, για αυτό δεν πρέπει να εκθέτει σε καμία περίπτωση αυτά που έχει δει. Είναι άλλο να έχεις δει τον άλλο γυμνό,μ εμ το βρακάκι του, και τα ορμονικά του. Είναι κάτι πολύ προσωπικό το καμαρίνι! Αν αποχωρήσουν, δεν μπορούν να βγαίνουν και να λένε μετά ότι η Κατερίνα είχε τα ορμονικά της!», είπε.

Δείτε ό,τι ειπώθηκε στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X