ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χελώνες» αποκάλεσαν τους Διάσημους οι Μαχητές (vid)

Η απίστευτη ειρωνεία και η απάντηση των Διασήμων - Δείτε το βίντεο

Η νίκη των Διασήμων στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor 2 προκάλεσε ειρωνείες από την πλευρά των Μαχητών.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγωνίσματος ο κινηματογραφιστής Νίκος Θωμάς αναφέρθηκε στο μύθο του Αισώπου, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τους Διάσημους χελώνες και τους εαυτούς τους λαγούς, που ενώ έφταναν στο πρώτοι στον στόχο δεν τον πετύχαιναν.


Όπως ήταν φυσικό οι Διάσημοι, που μετά τη νίκη τους έφαγαν και μια μακαρονάδα, αντέδρασαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

«Η πλειοψηφία της ομάδας δεν είναι χελώνες. Νομίζω ότι αυτό που είπε ο Νίκος ήταν φοβερά άστοχο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάρα πολλοί παίκτες της ομάδας μου φτάσανε πολύ πιο γρήγορα. Δεν στέκει. Ο Νίκος έχει πει πολλά… μάλλον δεν καταλαβαίνει!», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Όταν πεινάς μπορεί να λες κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν τα εννοείς στην πραγματικότητα. Λόγω της πείνας είναι λογικό να έχει κάποιος παραπάνω νεύρα…» τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θεώρησε κακή την αναφορά στο μύθο του Αισώπου. «Είναι καλό κάποια φορά κάποιος να σε υποτιμάει ή να υπερτιμάει τις ικανότητές του και στο τέλος να την ψιλοπατάει».

«Δεν θα υπήρχε πιο τιμητικό να με πουν χελώνα ή μάλλον να με παραδειγματίσουν με ένα παραμύθι το οποίο έχει μεγάλη σημασία» είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X