ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο Nomads: Καυγάς Μαυρίδη-Κολέτσα

Η τραγουδίστρια τον κατηγορεί ότι είναι διπρόσωπος

Έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα, η Αποστολία Ζωή από τους Νομάδες της φωτιάς είναι εκείνη που απολαμβάνει την ατομική ασυλία στο Nomads. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας των τηλεθεατών, οι οποίοι θα επιλέξουν τον αγαπημένο τους, με αποτέλεσμα ο λιγότερο δημοφιλής να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαντώ Γαστεράτου.

Αυτό που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον στη συνέχεια είναι οι επιθέσεις όλων εναντίον των πάντων, στους νομάδες της Φωτιάς.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης, η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Μαυρίδη. Ο όλος καβγάς ξεκίνησε από την αντίθεση του Μαυρίδη για την αποπομπή Πίντζη. Ο tattoo artist ανέφερε πως πρότεινε στους συμπαίκτες της να είναι εκείνος που θα πάει στην αντίπαλη ομάδα, προκαλώντας την αντίδραση της Κολέτσα, αλλά και την αντίδραση της Αποστολίας Ζώη.

«Μη μιλάς για εμάς, δεν είσαι ο πατέρας μας. Έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι είναι στρατηγική» είπε η Χριστίνα Κολέτσα απευθυνόμενη στον Γιώργο Μαυρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X