ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρύφωνος Vs Λούης - On air ξεκαθάρισμα για την «κόντρα» τους (vid)

«Είπα σου εγώ… τσούρου-μούρου;»

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δύο παρουσιαστές έχουν κόντρα μετά και το «κόψιμο» του Αδύναμου Κρίκου από την εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στον Alpha.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Λούης είπε, «θεωρίες συνωμοσίας ακούσαμε και πέρσι με την εκπομπή της Θέκλας και νομίζω ότι ο κόσμος είδε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν υπάρχει εμπάργκο για καμιά εκπομπή ή πρόσωπο από το κανάλι. Άλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία μας με τον Alpha. Οπότε ό,τι γράφεται περί κόντρας και εμπάργκο από το κανάλι δεν έχουν καμία αλήθεια. Πέρσι προβάλλαμε 20 λεπτά σε κάθε επεισόδιο αποσπάσματα από τον «Αδύναμο Κρίκο. Από κάποια φάση και μετά, αντιλήφθηκα ότι επαναλαμβάνω τα ίδια αστεία και ένιωθα ότι δεν υπήρχε κάτι καινούριο, οπότε, ως ομάδα, αποφασίσαμε από τη νέα σεζόν να το επαναφέρουμε μόνο όταν υπάρχει ουσιαστικός λόγος».


Αυτό που δεν είχαμε ακούσει ήταν την θέση του Τάσου Τρύφωνος, έτσι μετά το ταξίδι του στην Γαλλία επέστρεψε στην εκπομπή που παρουσιάζει στον LOVE FM 100.7 μαζί με την Χριστιάνα Αρτεμίου και ανέλαβε δράση. Έβγαλε, λοιπόν, σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Λούη και ξεκαθάρισαν τα πάντα γύρω από την υποτιθέμενή τους κόντρα. Όπως ήταν φυσιολογικό, η συζήτησή τους μας χάρισε άφθονες ατάκες με τους δύο παρουσιαστές να ξεκαθαρίζουν ότι αγαπιούνται και ότι καμιά κόντρα δεν υπάρχει. 

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή:   

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X