ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σοκ της Φουρέιρα που δεν πέρασε η Ελλάδα (Vids)

«Η Γιάννα ήταν υπέροχη και είναι νικήτρια»

Είναι λογικό το κλίμα να είναι άκρως πανηγυρικό στην κυπριακή αποστολή. Η Ελένη Φουρέιρα έσκισε. Ξεσήκωσε το Altice Arena και πέρασε δίκαια στον τελικό της Eurovision.

Τα πρώτα μέλη της αποστολής της Κύπρου γυρίσανε στο ξενοδοχείο τους περίπου στις 2 παρά 25 ώρα Ελλάδος. Ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι και το χαμόγελό τους δεν έφευγε από τα πρόσωπά τους. Όλοι τους-μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες και όχι μόνο- έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα αυτό και ήταν λογικό να το γιορτάζουν.

Και φυσικά ενθουσιασμένοι δεν ήταν μόνο από το γεγονός ότι περάσανε στον τελικό, αλλά επειδή πλέον η Ελένη Φουρέιρα θεωρείται ένα από τα φαβορί για την νίκη στον διαγωνισμό. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει κάνει μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα. Ήταν στην 24η θέση και από την πρώτη πρόβα και μετά άρχισε να ανεβαίνει διαρκώς με αποτέλεσμα πλέον να είναι φαβορί για την πρώτη θέση.

Δεύτερη στα στοιχήματα έρχεται η Εσθονία και τρίτο το Ισραήλ. Η Ελένη Φουρέιρα όσοι οι συνεργάτες της το... γλεντούσαν βρισκόταν στην συνέντευξη Τύπου και εκεί συμμετείχε στην κλήρωση για την σειρά εμφάνισης στον τελικό. Θα την δούμε στο δεύτερο μισό του τελικού. Η Εσθονία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό, ενώ το Ισραήλ στο δεύτερο.

Η ίδια η Ελένη έφτασε στο ξενοδοχείο της γύρω στις 2 το πρωί -ώρα Ελλάδας- και έλαμπε από χαρά. Μιλώντας μας στο lobby του ξενοδοχείου πριν πάει να ξεκουραστεί μας είπε πως τώρα θα χαλαρώσει και θα το απολαύσει χωρίς άγχος, πως στενοχωρήθηκε πάρα πολύ για την Ελλάδα και την Γιάννα που δεν πέρασαν και μας διηγήθηκε πως το έμαθε η ίδια (αφού με το που ανακοινώνεται μια χώρα οι διοργανωτές παίρνουν όποιον την εκπροσωπεί και τον πηγαίνουν προς την σκηνή). Ακόμα μας μίλησε για τα άμεσα σχέδιά της, αυτοτρολλαρίστηκε αρκετά για την εμφάνισή της μετά από τόσες ώρες στην Arena και τόσο άγχος και χορό.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X