ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Μουρούτσος στο συμβούλιο του νησιού (vid)

«Δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα»

Οι αποκαλύψεις για μυστικές συμφωνίες και αιτήματα στο Survivor 2 συνεχίζονται. Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι υπήρχε συμφωνία να μην είναι κοντά οι άνδρες με τις γυναίκες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ο Μιχάλης Μουρούτσος, στο συμβούλιο του Survivor, αποκάλυψε πως από την αρχή είχε ζητήσει από τις γυναίκες να μην βρεθεί με καμία μόνος του στην παραλία. Και αυτό διότι δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή.

«Εγώ εξέφρασα μια άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές, που μέσα από άλλες εκπομπές, μπορεί να πάρουν μια εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσωπική μας ζωή… Εγώ προσωπικά ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω καμία στιγμή που θα είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μια κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε.

Γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος, να βάλει μια μουσική και να με κάνει ζευγάρι με την κάθε κοπέλα. Και πολλοί από εδώ μέσα είχαν την ίδια άποψη. Συγκεκριμένα, η Ξένια, η Όλγα, η Κατερίνα Χαλικιά, ο Στέλιος, ο Τσίλης» ανέφερε.

Όπως είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος: «Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα αυτό, το έκανα και για το παιδί μου. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου. Δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X