ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το Survival στην Κουρούτα και οι φήμες για μπουνιές (vid)

Tο Survival Secret κάνει πρεμιέρα και θα προβάλλεται από το PLUS

Tο Survival Secret κάνει πρεμιέρα, σήμερα στις 20:00 μέσω του Epsilon και τα πρώτα γυρίσματα έχουν γίνει.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Κώστας Σόμμερ, αλλά και οι παίκτες βρίσκονται ήδη, εδώ και μέρες, στην παραλία της Κουρούτας, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Χθες ήρθε στο φως και η πρώτη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί. Γι’ αυτό φρόντισε ο παρουσιαστής του Survival, ο οποίος φωτογραφήθηκε και με τις δύο ομάδες και ανάρτησε την εικόνα στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το  athensmagazine.gr, δεν ήταν λοιπόν λίγα τα υπονοούμενα για τον γνωστό ηθοποιό! Σε ένα από αυτά όμως και μάλιστα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ο Γιάννης Αϊβάζης, όχι απλά ήρθε στα χέρια, αλλά πηγές του Athensmagazine.gr από την Κουρούτα μας αναφέρουν ότι έπεσαν μπουνιές με συμπαίκτη του, με τον οποίο οι κακές γλώσσες τους θέλουν "τσακωμένους" πριν ακόμα το ριάλιτι!

Αμέσως οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και μάλιστα στον καυγά μπήκαν και άνθρωποι της παραγωγής ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα! Αυτό που αποτελεί ερωτηματικά είναι το αν η παραγωγή θα αποφασίσει να δείξει το συγκεκριμένο περιστατικό ή θα το κάνει "αβαβα"... Ίδωμεν... Περισσότερα απόψε στις 20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA